Bullkalas

DSC07079

I går hade vi ju bullkalas här hemma. Ett mycket enkelt sådant. Hade ingen tid att fiffa så särskilt mycket, så jag gjorde det lätt för mig.

 

DSC07114

Köpte lite blomster…

 

DSC07099DSC07106

…MYCKET bullar…

 

vanjaOch en massa mjölk. Sen fick Nespressmaskinen göra jobbet. Bra deal – och supersnabbt fiffat kalas! No stress – mitt nya liv ju.

 

DSC07122Det kom en massa härlig familj, både stora som små. Och eftersom mitt nya liv också innebär att jag ska vara så mycket I STUNDEN som jag kan, så togs det inga bilder under kalaset. Jag la kameran åt sidan, och fokuserade på mina gäster. Kändes topp-bra.

 

DSC07094En av anledningarna till att vi sågs var att så många i min familj fyllt år under april å maj. Så det blev en del presentutdelning. Brorsan fick en Laphroaig i guldpåse.

 

DSC07083Och syrran fick ett lyxkit med mina absoluta eko-favvisar från underbara Cajsa Warg.

 

DSC07124

Jag fick också presenter, himlans härligt. Väldans bra presenter var det också – såna man kan GÖRA. Brunch, saluhallskredit och biobiljetter. Love it!

 

DSC07125

DSC07129Den här lilla skyddsängeln presentades jag också med. Snorsöt ju! Gott doftar den också. Bor numera på hyllan på en av kakelugnarna.

 

DSC07130

Åsså fick jag en massa blomster. Som jag ju älskar. De känner mig, la familia!

 

DSC07132

Den andra anledningen till att vi skulle ses var ju att alla skulle få se nya lyan. Trots nya lyans rätt risiga kaostillstånd. Ett kreativitets-test ju; kunde de se potentialen eller inte, min kära familj? Jo, det tycker jag nog att de kunde. Alla verkade med på att det här kommer att bli en drömlya. Så småningom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!