Peppen på livet

DSC06940TACK för era fina kommentarer både här och på Insta kring mina tankar om stress och att inte vara närvarande. Ni har så mycket klokt att säga, och jag uppskattar verkligen att ni bryr er om min hälsa ska ni veta. *kärlek*

Har inte i vanlig anda svarat på alla kommentarer, har bara tagit de som innehåller frågor. Ligger så mycket efter på den fronten pga datorstrulet så jag får prioritera bort det för att det inte ska kännas övermäktigt. Hoppas ok. Men från å med nu ska jag bli en supersvarare igen! Uppskattar SÅ mycket att ni tar er tid att kommentera. Har ju sagt det förr – kommentarerna är en stor det till varför el bloggo existerar!

I går kändes det som att energin verkligen kom tillbaka, och jag tränade hela dagen på att INTE VARA STRESSAD. Låta saker få TA TID. Och det gick rätt bra tycker jag.

På glammiskontoret PRATADE jag med mina kolleger (inte ”hunnit med” det på sista tiden). Och jag ÅT LUNCH – inte framför datorn! Bara en sån sak. Jag hängde med ut i det gröna och tog mig tid att äta lurre, njuta av sol och lovely glammis-snack. Lämnade till å med mobilen kvar inne på office – GROUNDBREAKING!

Hade sen en riktigt mysig kväll med Niklas, vi puttade grodan i säng tidigare än vanligt (ska bli ny rutin; han ska vara i säng kl 19 istället för 19.30) vilket innebar att vi kunde hänga, mysa och spana in TVÅ avsnitt av Robinson Love Edition (yes yes vi är dokusåpanördar deluxe). Och i morse körde vi lyxfrulle på Urban Deli.

Notera förresten deras antirök-uppmaning som är stämplad på bordet – LOVE IT! För en ickerökare som jag som dessutom aaaaavskyr cigglukt är det heaven on earth att komma till en uteservering som uppmanar till rökfritt. Ledsen om jag gör er rökare ledsna nu, men det ÄR så sjukt ohärligt att få rök i fejan när man sitter ute och försöker njuta av en härlig fulle/middag/glas cava/whatever. Hoppas det blir en trend så att fler uteserveringar uppmanar till no smoking please. Eller peace.

 

DSC06943

DSC06942

DSC06946Och yes – vi intog frullen EFTER att vi lämnat grodan på föris. Så nu är det säkert någon som blir arg. Men eftersom jag och Niklas jobbar ihop, driver företag ihop och snackar jobb 24/7 så skulle man lika gärna kunna kalla detta ett frukostmöte. Med puss-bonus.

 

DSC06976Niklas försökte vara lite förförisk å flörta loss. Trixigt dock i den gassande solen. Blev mer kisande än flörtande. Så han fick bjussa på en annan pose i stället.

 

DSC06981En sol-pose!

 

DSC06957Jag vet inte riktigt vad för pose jag bjussar på. En energin-har-återvänt-jag-är-peppad-på-livet-igen-pose kanske?

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag tror när man är egenföretagare så jobbar man ju typ jämt,, så gränserna med föris är väl rätt luddiga, ni brukar ju liksom ha med grodan på jobb, så jag tycker ni gjorde rätt!

  Elina 2015-05-30 01:23:49 http://None
  Svara
 • You go girl!! Men glöm inte att andas lite emellanåt

  Lina 2015-05-29 10:36:43 http://None
  Svara
 • Hej!
  Läser din blogg varje dag och har gjort så sedan ”gravid vecka för vecka”. Tycker du är väldigt duktig på det här med bloggandet och särskilt mkt gillar jag din positiva ton i språket och mixen på innehåll.

  Malin 2015-05-29 01:38:09 http://None
  Svara
 • Heja dig att du tar dig själv på allvar och lyssnar på kroppen! Livsfarligt att gå och må dåligt för länge. Precis som Carolina skriver ovanför så är det faktiskt en av de saker som gör dig så sjukt grym, att du svarar på kommentarer!

  Sanna 2015-05-29 01:03:05 http://None
  Svara
 • Kan du inte skriva var de fina mattorna ni tittade på finns för ett par inlägg sen? Är på jakt efter ny matta o de såg helt perfekta ut 🙂

  my 2015-05-29 01:01:54 http://None
  Svara
 • De med att du svarar på alla kommentarer är något jag verkligen gillar med dig å din blogg 🙂

  carolina 2015-05-28 22:59:22 http://lillahell.blogg.se
  Svara
 • Hehe, själv skrev jag ett inlägg om ”mindlessness” härom dagen som jag numera praktiserar hårt. Hälsningar från en långsam jävel 🙂

  http://agneslarsson.blogspot.se/2015/05/mindlessness-guiden.html

  Agnes 2015-05-28 22:37:55 http://agneslarsson.se
  Svara
 • Heja heja livet och 2015! Puss chefen!

  Lovisa 2015-05-28 21:08:04 http://None
  Svara
 • Åh vad härligt och lovely att det känns bättre <3 Det där med stress är lurigt, ibland behövs den för att man ska få saker gjort, ibland finns den där fast att man inte riktigt vet varför, ligger och lurar och skaver liksom och ibland är den så påtaglig att man knappt står ut. Har själv upplevt stress av alla dess slag. Det gäller verkligen att stanna upp precis som du och fråga sig själv om det är värt det. Tyvärr är nog jag själv ganska dålig på det där!

  Nathalie 2015-05-28 20:43:22 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!