Jag blir lovebombad

DSC06918Men aaaaalltså! Som sagt så känns det nästan som om universum har koll på att jag behöver lite extra loooove just nu – för titta vad som dök upp på office i dag! En PRESENT, handlevererad av fina å duktiga Louise från The Way We Play – en superinspirerande sajt där mode och inredning samsas med kids å livsstil.

 

DSC06921

DSC06919Vad dolde sig i detta fina paket då månntro?

 

DSC06923Det här fina printet! En bild på mig och Iggy från intervjun som The Way We Play gjorde mig mig för snart ett år sen. Då var Iggy ynka 5 månader gammal och febrig från vaccinationssprutan som tagis dagen innan, så han bjöd (förståeligt nog) inte på så många smajl.

Jag hade preciiiis klippt mig och hade rakt hår för första gången på 15 år, så jag var sjuuukt självmedveten och tyckte jag såg så konstig ut. Men vi hade supertrevligt under intervjun och texten blev jättebra. Bilderna är FANTASTISKA, väldigt mycket fina shots från vår förra lya.

Ni som blir sugna på att spana in intervjun hittar den här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!