Ett liv i kaos

DSC06856Det här med tid å stress åsså datorstöld och en saaaatans massa Mac-meck på det gjorde mig rätt låg i helgen. Att vårt hem är jordens kaos gjorde inte saken bättre. Såhär flådigt har vi det just nu.

 

DSC06867

DSC06849

DSC06848

DSC06858Byggplast som täcker alla dörröppningar (pga golvslipning i början av veckan), ett piano i hallen, soffan på högkant i sovrummet och grejer grejer GREJER överallt. För mig som är en sån där Mitt Hem Är Min Borg-mänska så är detta röriga tillstånd INTE bra för välbefinnandet. Jag måste verkligen tvinga mig själv hela tiden att påminna mig om att det sakta men säkert blir bättre och finare i lyan, och att detta kaos inte kommer vara för alltid.

Men man får akta sig känner jag, för den här röran å stressen är farlig på många sätt. Man tar liksom genvägar på mysfronten och på förhållandefronten när livet är såhär uppåner, för att det ”bara är en period”. Det är meckigare att få till det där soffmyset när…soffan står på högkant och man inte kan gå på golvet i vardagsrummet, så då blir det lätt att man struntar i det. För det är ju ”bara en period”.

Men det är ju kanske nu det är som ALLRA viktigast att mysa, och sluta ta genvägar. För man vill ju inte bli de där som om ett år sitter med världens finaste lägenhet som preciiiis blivit klar – bara för att upptäcka att man inte har ägnat varandra en tanke det senaste året. Skilsmässa nästa, liksom. Perfekt boende, men dags att flytta till två ettor. Brrrrr. Får jobba mer på myset och komma ihåg att VÄRNA VARDAGSGLÄDJEN i detta kaos.

 

DSC06866Nån som är sjukt nöjd med kaoset är dock Mr Iggles. det är ju liksom KOJOR ÖVERALLT! Kan ju inte bli bättre! Han far runt som ett jehu – klättrar, kryper, kravlar. Över, under, runt. Så det är ju bra.

 

DSC06851Och som sagt – jag måste komma ihåg att kaoset inte är för intet. Såhär fantastiskt fint blev vårt andra trägolv när det slipades upp – tjusigt va? Det blev klart i går, så i kväll är det soffmys deluxe som gäller. No more genvägar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Har flyttat och renoverat ett antal ggr i mitt liv. Hatar också känslan när man är mitt uppe i KAOS. men då brukar jag tänka på känslan. Den känslan man har i kroppen när man ställer sig mitt på golvet. I ett färdigt och nystylat rum. När allt har sin plats igen. Då är man nöjd som tusan.

    Vicki 2015-05-28 10:18:22 http://None
    Svara
  • Jag som redan varit och smygkikat kan ju säga att det kommer bli MAAAGISKT när det är klart!! Stå ut chefen – Puss!

    Lovisa 2015-05-27 20:50:56 http://lovas.spotlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!