Satans perkkele

  

Jahapp. Ibland blir man ju bara så TRÖTT på mänskor. I helgen stals min dator, rycktes ur min hand på stan. Sjukt obehagligt och sjukt jobbigt. Framförallt för att det innebär en saaaaatans massa meck. Som tar tid. Och jag HAR ingen extra tid. Så jag har varit en rätt rejäl surmule idag kan jag avslöja. 

Men. En ny dator är inköpt, och jag sitter nu och väntar på att Time Machine ska work it’s magic så att denna nya darling ska innehålla allt som min gamla darling innehöll. Förhoppningsvis funkar allt som det ska. 

Ger mobilbloggning ett försök så att ni vet att jag lever. Men det är så pass meckigt att det nog bara får bli ett sånt här inlägg. 

3 timmar och 17 minuter återstår tills säkerhetskopian är på plats. Håll tummarna för att allt funkar, så ses vi på andra sidan detta meck deluxe. Pust. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Nää, vad fasen, sådant är ju tröttsamt!

    Måste erkänna att jag helt missat att bloggen flyttats. Följer enbart bloggar via bloglovin och vissa dagar strömmar det in så många inlägg att det är lätt att något hamnar i skymundan. Har mycket att ta igen nu alltså..! En sak jag känner direkt dock (vet inte om det ska vara så men tänker att jag säger det ändå) det är att bloggen är väldigt bred? det blir liksom jobbigt att läsa. Hm. Ja annars ser det snyggt ut. Tar alltid lite tid innan man kommer in i mysstämningen igen förstås när det sker förändringar på bloggar. Men det blir nog tipptopp nu när jag i alla fall lagt till nya bloggen på bloglovin och inte kommer missa massa inlägg .. 😉

    Julia 2015-05-26 20:40:42 http://None
    Svara
  • fy fan vad fräckt!! :O tjyvar alltså! hoppas den nya är grym!

    ISA 2015-05-26 18:36:55 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hej fina Vanja!
    Jag vet att du har genomgått ett kejsarsnitt, och jag har sporadiskt gått tillbaka i ditt arkiv för att läsa om hela processen för att nå fram i mål och få snittet beviljat. Det är nämligen så att jag sitter i tillfället i den där båten och guppar mellan gamla Ryssland och dagens moderna Sverige ;).
    Kortfattat; har en vaginal förlossning i bagaget som på pappret klassas som ”normal”, men som jag tyckte var totalt fruktansvärd och hanterbar och som jag mått såpass dåligt över att jag tillochmed haft svårt att ta till mig mitt eget barn efteråt, för att jag hade känslan av att ”det var inte värt det, inte för den brutala smärtan och allt som följde med”.
    Väntar nu syskon. Och mår så otroligt jävla skitdåligt över att en eventuell vaginal förlossning kanske knackar på min dörr igen. Jag har sån fruktansvärd panikångest inför hela grejen, och gråter av oro och rädsla SÅ ofta.
    Har tagit första steget och pratat med min barnmorska på MVC, som i sin tur skickat sin remiss till BB Stockholms förlossning, dit jag nu ska på samtal på fredag.
    Och det är här du kommer in, och jag hoppas att du kan hjälpa mig.
    Hur förbereder man sig på bästa sätt inför ett sånt här ”snittsamtal”? Hur gick ditt första samtal till? Vad frågade de? Upplevde du att du blev väldigt ifrågasatt och motarbetad? Jag skulle SÅ behöva att bli bombad med tips och råd och pepp.
    Är så nervös att jag snart går av på mitten….
    Vänligen
    Fia

    Fia 2015-05-26 11:36:04 http://None
    Svara
  • Usch vad obehagligt!

    Sofie Seldert 2015-05-25 23:18:51 http://None
    Svara
  • Satans perkele vad hemskt! :O man fattar ju inte att något kan hända på riktigt, mitt på gatan?

    JoLi 2015-05-25 22:35:31 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Fy bubblan alltså! Förstår din ilska. Känner en tjej som bor i Stockholm och som var med om samma sak i helgen, fast de tog hennes mobil. På exakt samma sätt som de tog din dator! Jäkla sätt alltså. Hoppas att du snart kan blogga från din nya dator 🙂

    Nathalie 2015-05-25 21:09:01 http://None
    Svara
  • Helt sjukt, att det finns människor som gör så!!!

    Jenny 2015-05-25 20:37:15 http://None
    Svara
  • Åh fy vad läskigt! Hade du saker på datorn som du blev av med för gott nu? Jag tänker lite knäppt ibland.. Typ att jag hoppas att den som stal verkligen verkligen behövde det, som en sista utväg för överlevnad. Att de där extra mecket för dig liksom räddar någon annan. Nu är det väl sällan så och det är absolut inget försvar men det kan kännas lättare att tänka så än att vara arg.

    Kram!

    Karin & Z 2015-05-25 19:31:07 http://None
    Svara
  • Sååååå irriterande och obehagligt! Hoppas överföringen fungerar som den ska!
    En stor kram till dig!
    Åsa

    Åsa 2015-05-25 18:48:45 http://None
    Svara
  • Men va f n!!!! Det finns idioter och så finns det IDIOTER!
    Så jädrans trist!
    Önskar dig en fin kväll i alla fall.
    Kram Jossan

    Jossan 2015-05-25 18:11:59 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!