Äsch då

vanja wikström rosa hår nyJaha. Här sitter yours truly och är lite putt. Vaffödådå? Jo – jag hade hoppats på att WOW:a er med en ny asfräsig hårfärg i dag, men icke! Har länge varit sugen på nåt annat än rosa, och tyckte att uppstyrning av frippfärg var det perfekta projektet denna spöregniga dag.

 

revlon nutri color creme 004Så jag plockade fram den här rara tuben som jag sprungit å köpt, med förhoppningen om att bli sådär apsnyggt persikofärgad i håret.

 

sienna miller peach hairDet här var inspirationen, och målet. FY SATAN vad het denna kvinna är alltså. Hade världens girlcrush på henne för ett gäng år sen, var typ besatt. Länge sen jag spanade in henne nu, men såklart att hon är minst lika apcool nu som då.

 

vanja wikström rosa hårOch nu har jag tvättat, färgat, torkat och….blivit besviken. För INTE FAN SER JAG NÅGON JÄKLA PERSIKA! Näää, samma gamla vanliga rosa – trots att jag köpt en helt ny färg från ett helt annat märke än det jag vanligtvis använder, och som dessutom HETER ”Peach”. Rackarns alltså.

Nä – på´t igen! I morgon ska jag knata till frissan och köpa nåt annat, med ännu mera orange i. För jag släpper INTE detta med persikohår – HUR fint skulle inte det vara? ASFINT! To be continued…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • jag har också testat peachkrämen men blandade m en annan kräm. läste nämligen d här:
  För pastellnyans:
  Blanda nyansen med Nutri Color White Cream (1 del färg + 5 delar White Cream). 

  funkade super!!

  isa 2015-06-08 01:42:17 http://None
  Svara
 • Jag bara gissar men jag tror din färg som du har under är för kall. Jag har köpt det rosa balsamet från Davines som du tipsat om och blir verkligen persikofärgad av det efter en tvätt, och sen håller det sig så tills det går ur typ. Mitt hår är varmare än ditt innan toningen så jag bara gissar att det är en bov i dramat. Tycker iofs persika är snyggt det med men själv drömmer jag ju om den rosa färgen du får.. Alltså samma gamla visa som alltid med att en vill ha den en inte får. Lycka till med persikan!

  Anna 2015-05-18 22:45:47 http://None
  Svara
 • Jag har snöat in på samma bild! Har länge funderat på din hårfärg och tänkt att jag inte vågar men sen visade en kompis persikofärgen. Jag måste! Har uppviglat min frisörkompis att färga mig i nästa vecka. Vem vill inte va roooose goooold liksom?!

  Sara 2015-05-18 19:18:15 http://None
  Svara
 • Men å jag vet hur det känns. Mitt hår är också ”svårfärgat” ibland. Man har en bild i huvudet, men ett helt annat i spegeln.

  Vicki 2015-05-18 15:37:55 http://None
  Svara
 • Directions hair color, finns att köpa på b.la lyko.se har en massa olika härliga icke-permanenta färger, kika där så kanske du hittar färg så du kan bli persikofärgad. Deras utbud är rätt så stort, ska själv köra på pastell lila i juni efter att ha varit riktigt rödhårig i lite mer än ett halvår! Hoppas du får till färgen, kram 🙂

  Emelie 2015-05-18 12:45:19 http://emeliennygreen.blogg.se
  Svara
 • På tal om hårfärger har du nu inspirerat mig tillräckligt länge för att jag äntligen vågat ta steget ut och köpt mig en ny hårfärg…. blå…. men är ännu för feg för att sätta i den, så det får vänta 2 veckor på att sommarlovet börjar 😀 😉
  MVH Blivande bluehead

  JoLi 2015-05-17 23:26:54 http://morgonstunder.com
  Svara
 • Men du Vanja! Davines balsam ”Copper” gjorde iaf mitt hår riktigt persikofärgat! Lycka till!

  Sofia 2015-05-17 23:14:51 http://None
  Svara
 • Vanja, det beror på att ditt hår fortfarande är lite rosa ”under” tvätta bort allt rosa (du kan prova mjällschampo-det drar ut färg bra, men du hörde det inte från mig 😉 ) och inget silver shampo/balsam heller, det motverkar effekten! Enklast är när håret är nyfärgat, då finns inga andra pigment som ”stör” om du förstår vad jag menar!
  Puss och kram Ellis i London, frisör-Ellis ska jag kanske tillägga 😉

  Ellis 2015-05-17 23:06:08 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja!
  Följde er på eran gravidresa på youtube. Kände redan då igen mig kring kejsarsnittfrågan. Har inga barn men är nu gravid i vecka 20. Så nu tittar jag såklart tillbaka på dina veckor. Så häftigt. Har inte tänkt alltför mycket kring förlossningen, dels för att den känns så långt bort och för jag blir så ledsen/rädd/nervös (allt på en gång). Har pratat med min bm om detta och kommer få gå på såna där samtal. Vet ju grunden till min rädslan, har varit med på 3 förlossningar. Hursom, min bm sa, du kommer att fixa det osv. Kändes inte som jag vart tagen på allvar men annars gillar jag min bm.

  Har du några tips?

  Du är otroligt vacker och har en supermega söt son!! Stor kram

  lovisa 2015-05-17 22:31:08 http://None
  Svara
 • Jag har den hårfärgen du är ute efter och jag älskar den! 🙂 Jag fick dock till den hos min frisör efter hon blekt hela håret kritvitt. Tror inte den är så lätt att få fram själv hemma så mitt tips är att gå till en frisör som kan sina grejer 🙂

  Alexandra 2015-05-17 20:41:21 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!