På begäran

vanja wikström 23Fick en undring om vad det var för läppstift jag hade på mig när vi var på Trädgården i förrgår. Tackar som frågar, känns ju som en komplimang! Trevligt att få lite läppstiftspepp när man varit utan såååå himlaaaa läääängeeeeee.

För läppstift är helt klart en vanesak, och har man inte burit det på ett tag så känns det alltid lite…lurigt när man börjar igen. Man känner sig liksom lite utklädd. I alla fall jag. Därför blir jag extra glad om ni tyckte jag såg flådig ut!

 

max factor nr 812 flame treeOch – eftersom I aim to please mina darling blogoliner, så kommer här svaret: det är nr 812 Flame Tree från Max Factor! Det är ett klarrött läppstift som är helt perfekt enligt mig. Inte för mörkt, inte för ljust, inte för orange, inte för blått. Perfekt, helt enkelt. There you go Ruffa – spring å köp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!