Att vara gravid utan att veta om det

Nu finns avsnitt två av ”Älskade Unge” ute, spana in det i klippet ovan! Den här gången får ni bland annat träffa Eileen som fick sitt livs chock när hennes son föddes – hon visste nämligen inte att hon var gravid.

Och vi i Mammamaffian snackar om hur sjuttsingen man hanterar trotsiga kids. Rätt olika, visar det sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Vanja, jag såg första avsnitt av älskade unge som var fantastisk bra!! men tyvärr går det inte för mig att se andra avsnittet?!?! om det beror på att jag bor utomlands så är det jättetråkigt =(

  Lena 2015-05-16 11:54:43 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Först och främst ska du ha SÅ mycket credd och kärlek för att du är så grym! HEJA DIG! Sen till min fråga, vi har nästan samma frippa så därför undrar jag hur du får till dina lockar? Ser så effortless ut och det är så jäkla fint! Du kanske har några bra tips på stylingprodukter också? Mer vardagsglädje åt folket! Kram

  Sandra 2015-05-13 22:27:18 http://None
  Svara
 • Hur gammal är amgelicas dotter Lykke? Min fördom säger inte så gammal 🙂 alltså jag kan hålla med henne till viss teorin, men att få det funka i praktiken….nja, lycka till. Som BVC-tjejen säger senare i programmet är en förälder inte en pedagog. Barn behöver konflikter. Och för alla (tror jag?!) föräldrar rinner liksom bägaren över ibland…..

  Moa 2015-05-13 21:50:56 http://None
  Svara
 • Du måste ta tillbaka din fina font på texten och annat snyggt som du hade på din gamla blogg! Den här sidan är inte lika snygg tyvärr (men det är ju blogg-portaler sällan iochförsig).

  Sofia 2015-05-13 21:24:42 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!