I´m in LOVE!

vanja wikström barnvagn 7Kolla här då! En la mama! En groda! Och en NY VAGN! HUR fräsigt? Vi har alltså blivit med paraplyvagn. Och jag är KÄR!

 

vanja wikström barnvagn 12Sedan grodan började på föris har vår vanliga vagn känts lite onödigt stor. Dessutom går den inte in i hissen. I det här huset heller. Det har vi i och för sig löst genom att klicka av ena bakhjulet (går lätt som en plätt – bara att trycka på en knapp), men det är ändå helt klart ett moment som man gärna slipper att utföra ett par gånger varje dag. Plus att den vagnen ju är mycket tyngre. Så nu har vi slagit till på en ny darling!

 

vanja wikström barnvagn paraplyDen här svarta rackaren blev det! Fräsig va? Det är en Chicco Lite Way Paraplysulky, och den har vunnit första pris i en massa tester. Inte är den särskilt dyr heller, en dryg tusing går den lös på.

Vi invigde den i helgen och är sjukt nöjda! Det var helt meckfritt att packa upp den (inget som behövdes sättas ihop, bara att klicka fast framhjulen). Den är lätt som en plätt att fälla ihop, väger knappt nånting och var superenkel att ratta runt. Högsta betyg får den av oss!

 

VANJA WIKSTröm barnvagn detaljEtt enkelt tryck på den här pedalen så vips! …var vagnen hopfälld. Heja heja!

 

DSC05510

DSC05511

vanja wikström barnvagn frgMjuk sittdel med bra sele och ställbart fotstöd för bebelinon. Extra extra plus för att den går att fälla ner ända till sovläge med ett enkelt handgrepp.

 

vanja wikström barnvagn 4

vanja wikström barnvagn 6Vagnen får högsta betyg även av grodan, som ni ju vet INTE är ett vagnbarn. Men i den här gick det mycket bättre! Förmodligen för att den är framåtvänd, så att han kan spana på skojiga grejer hela tiden. Annars blir han uttråkad på en sekund.

 

vanja wikström barnvagn 11vanja wikström barnvagn sulky

vanja wikström barnvagn 10

vanja wikström barnvagn 9Ja – ni ser ju. Vi är en bra kombo, den här vagnen och la familia. Det var en SÅN FRÖJD att ratta in den i hissen, utan att behöva göra nåt annat än att…ratta in den. Otroligt skönt också att ha en lättare vagn, mycket behändigare i alla trappor. Helt klart en ny favorit! Och när vi är ute och reser kommer vi i fortsättningen resa med den här vagnen. Känns mycket enklare.

Vill dock passa på att fråga er erfarna mamas – ska vi spara vår gamla vagn? Vad sparar man den till i så fall, vad använder man den till nu när man gått över till paraplyvagn? Jag har ju ääääälskat den vagnen så vill inte riktigt göra mig av med den. Men vet heller inte riktigt varför vi ska ha kvar den nu. Vad tycker ni?

 

DSC05679Den här bilden har absolut ingenting med vare sig vagn eller nåt annat att göra. Men jag tyckte mitt hår såg så….aktivt ut, så den fick åka med ändå. Alltid skojigt med aktiva hår ju.

Och är det någon som vill spana in vår nya vagndarling lite mer i detalj så hittas den här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Vanja! Fråga på detta gamla inlägg om din chicco. Visst har du hunnit testa den i snö nu i vintras? Vad tyckte du? Funkar d? Ännu viktigare fråga…Kan du köra den och manövrera mobil samtidigt?

    Therese 2016-05-28 20:33:31 http://None
    Svara
  • Mycke snygga. Alla tre 🙂

    Vicki 2015-05-14 12:40:33 http://None
    Svara
  • Vanja! ( helt out of topic på inlägget, I know) Men inatt har jag drömt om dig! Du,Niclas och Iggy var alla med och ägde en stor fin husbåt som ni hade i en hamn bredvid Håkan hellström och Tomas von Brömssen. Vi hade en riktigt go förfest hos er och du delade glatt ut flaskor med skumpa till alla gäster. Haha! Så sjuk dröm, men var tvungen att berätta

    M 2015-05-13 01:16:09 http://None
    Svara
  • Älskar din stil, snyggo!

    Jenny 2015-05-13 00:45:36 http://None
    Svara
  • Jag skulle spara gamla vagnen, min erfarenhet säger att dom inte är kanon på vintern när det är snö och slask. Dom små hjulen fastnar och man tar sig nästan inte fram! Men fiiin vagn

    Sanna 2015-05-12 22:51:08 http://None
    Svara
  • Vil deres søsken til Iggy? Da kan det jo i så fall være lurt å spare vogna!

    My 2015-05-12 22:05:38 http://None
    Svara
  • Snygg vagn!! Har själv tänkt köpa en paraplyvagn i sommar. Jag undrar bara som sagt om det funkar med en sån på vintern? Eller måste man ha en ”rejälare” vagn då? Typ Emmaljunga scooter?
    Jag hade sålt den gamla vagnen.. Får ni fler bebbelinos så lär du vilja ha en ny vagn i alla fall! Så va det för mig i alla fall!

    Josse 2015-05-12 21:51:52 http://None
    Svara
  • Så fin vagn 🙂

    Louise 2015-05-12 20:58:20 http://None
    Svara
  • Hallö!
    Vi har också den vagnen till Elsa! Gillar den skarpt förutom en sak! Nämligen att jag tycker sufletten är alldeles för kort! Önskar att den varit längre. Vi märkte verkligen det när vi var utomlands och hade vagnen med oss.
    Annars är den toppen!
    Och du…sälj den andra vagnen…eller nä behåll den…eller nä jag vet faktiskt inte 🙂
    Kram och ha en fin kväll!

    Jossan 2015-05-12 19:45:33 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara
  • Ja paraplysulky är fantastiskt på resa och sommar,
    Men inte vinter!! För små hjul för snö. Jag skulle spara den andra vagnen.

    Moa 2015-05-12 18:37:56 http://None
    Svara
  • Vilken fin vagn! Vad roligt att höra att Iggy gillar den, för Lily HATAR att åka vagn. Vi har ju en Brio Smile, och nu har jag vänt sittdelen framåt. Hon knorrar lite och är uttråkad ändå, men kanske att hon skulle gilla sulky lite mer? Ska spana in vad andra mammor skriver i frågan… Men som några redan har skrivit, om Iggy fortfarande åker vagn i vinter kan den ju vara bra att ha, och ifall det skulle bli syskon i framtiden. Väldigt fina foton också! Kram på dig!

    Kakfeedern 2015-05-12 18:17:56 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Jag skulle kanske sparat gamla vagnen till vintern, och för att jag tror att paraplysulkyn kan bli lite tyngre att köra när Iggy blir stor. Det beror ju hur länge ni använder vagn. Men annars kan ni ju sälja gamla vagnen och sedan när ni märker om ni har behov av en annan vagn köper ni ny igen? Jag personligen är intresserad av Kronan sulky s, easywalker mosey. Det är vagnar som är lite mindre (53-55 cm breda och kanske fâr plats i er hiss) men som jag tror klarar lite tyngre barn och lite mer terräng, kullersten, grus, gräsmattor och slask. Vi använde barnvagn till 3,5 âr för just längre dagsutflykter och dâ var det ofta parkmiljö och för att lasta picknick, fotbollar, ombyten, hink och spade etc. Men vi slutade med vagn i vardagen vid 3 âr, dâ använde vi springcykel som vi började med vid 2,5.

    Isabelle 2015-05-12 17:50:26 http://None
    Svara
  • Kan förstå din lycka! sen jag började som barnvakt har jag insett att det ÄR skilnnad på vagn och vagn 😉

    ISA 2015-05-12 17:32:03 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Spara vagnen till kommande syskon alt ha den till Iggy ibland

    Maja 2015-05-12 17:28:40 http://None
    Svara
  • Spara vagnen tycker jag ifall ni inte vill köpa ny ifall det kommer ett till barn, annars är det kanske enklast att sälja vidare.
    En annan grej. Läsarnas bilder blir väldigt suddiga när vi kommenterar, men din är skarp. Finns det något vi kan göra (annat bildformat?) eller finns det något du kan göra? Lite tråkigt.

    JoLi 2015-05-12 17:01:44 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Ja dom är smidiga att ratta runt å perfekta att resa med. Ifall ni är nöjda med er andra vagn så skulle jag spara den iom att ni funderar på syskon till Iggy.

    Jossan 2015-05-12 16:55:28 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!