Date night

DSC05715Min mamma är i Estocolmo just nu. Och eftersom hon var sugen på att träffa Iggy och jag och Niklas var sugna på date night, så fick mormor vara barnvakt och vi fick gå ut på lokal. Win/win liksom.

Vi inledde dock vår date night med vårt livs första föräldramöte – där VI var föräldrarna! Märkligt. Det var sjukt mysigt dock, vår fantastiska föris berättade om hur de jobbar och visade fräsiga bildspel på kidsen in action.

Man dog ju gulldöden en smula när man såg sitt eget barns nuna dyka upp, glatt viftandes med en målarpensel eller dansandes i musikrummet.

 

DSC05704Efter förismötet slank vi iväg till en riktig favorit som vi inte besökt på aaaalldeles för länge – fantastiska Restaurang Sardin! Det var mitt och Niklas stammishak innan Iggy damp ner. Så fort det vankades date night så gick vi dit. Det är nämligen sjukt romantiskt, vansinnesgod mat och extremt härlig stämning.

Det är dock även extremt litet (därav namnet – tänk sardinburk…), så det är inte riktigt läge att dra med sig en barnvagn in. Det har gjort att vi inte varit där på typ ett år, så OJ vad lovely det var att sitta där igen!

 

DSC05705På sardin äter man supersmarriga smårätter, och till vår stora glädje hade de kvar den vi alltid brukade inleda med när vi var där var och varannan vecka – kycklingleverpaté på grillat bröd, med päronkompott och granatäpple. Så. Sjukt. Smarrigt.

 

DSC05709Vi fick ett så himla fint välkomnande av personalen (som är helt underbar – sådär kontinentalt personlig med sina gäster som man inte är bortskämd med här i Svedala). De var så glada att se oss igen (vi fick tillåmed kramar!), och lättade att höra att vi inte separerat, flyttat eller…dött. Vi hade bara…fått barn.

 

DSC05711

vanja wikström sardinDSC05714Oj vad vi saknat detta ställe! Ett glas Cava till maten här är obligatoriskt.

 

DSC05811DSC05819

DSC05813

DSC05817

DSC05813Kycklingleverpaté, risotto, bikini toast och scampi slank ner. ÄLSKAR att äta smårätter!

 

vanja wikström niklas malmqvistMr and Mrs Date Night.

 

DSC05820Till efterrätt fick det bli chokladmousse med olivolja och havssalt. VANSINNIGT gott.

 

DSC05823Fick rejält blodad tand på Sardin nu, what´s not to LOVE med ett ställe som ger en KÄRLEK på notan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud vad det ser gott ut! Och jättemysigt! Ni är så fina. Får mig längta till lördag. Då kommer min mamma hit och barnvaktar, så att jag kan gå på dejt med min snygga sambo. 🙂

  Vicki 2015-05-12 14:30:39 http://None
  Svara
 • Gud vilken mysig restaurang! Vilket tips! Vill gå dit på en gång!

  Antonia 2015-05-12 02:29:49 http://None
  Svara
 • men HUR MYSIGT har inte ni haft det då? Ser ju fantastiskt ut chefen! <3

  Lovisa 2015-05-12 01:18:18 http://lovas.spotlife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!