Bättre och bättre dag för dag

DSC05283Ni ”gammelblogoliner” vet ju att jag och Niklas precis flyttat till en ny lya. En lya som är rejält sliten men som kommer bli en riktig pärla när vi är klara med den! Ni får följa med på vägen från koja till slott, och vi har bestämt oss för att göra någonting varje dag som ska göra lägenheten lite finare.

En sak som gör stor skillnad men som man kanske inte riktigt tänker på, är faktiskt – kastruller å grytor! Vi insåg att våra (som jag haft i typ 15 år) kändes ganska rejält medfarna. Så vi spanade runt efter några snajdigare, och hittade ett kit med tre stycken rostfria kastruller med lock till det facila priset av 629 pix! Woop woop! Och kolla här nu vilken skillnad det gör:

 

DSC05282Här har vi de gamla å fula varianterna. (På en gammal å ful spis som vi också tänker byta ut, men än så länge är den kvar.)

 

DSC05286Et Voilà! Här är de nya fräsiga kastrullerna! Visst gör det stor skillnad? De lyxar liksom till hela köket. Ett enkelt sätt att få det lite härligare till en billig penning, särskilt om man lyckas hitta ett finfint paketpris.

 

DSC05290De här raringarna har dessutom inbyggda finesser som vattenavhällningshål…

 

DSC05293…och hällpip! Lyxepyxe va! Vi är sjukt nöjda, och Niklas som ju lagar all mat här hemma är rackarns nöjd över att ha fått nya leksaker.

 

DSC05294Om det är någon som är sugen på att göra samma sak, så heter märket Dorre Design, och kitet om tre kastruller för 629 pix hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vardagslyx ! Det är nog intressant hur stor skillnad såna saker kan göra. Ni börjar ha ganska mycket nytt till köket nu, bara själva köket som fattas då 😉 😀

    JoLi 2015-05-11 23:20:00 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Jättesnygga! Sånna med glaslock har vi också. Toppenbra!

    Vicki 2015-05-11 21:51:27 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!