50 shades of ugly

[youtube id=”7qFNU6r2nhU”]

Ni ”gamla” blogoliner har ju benkoll på att jag, Niklas och Iggy precis flyttat. Till en lägenhet där i princip ALLT ska göras om. Ni har också koll på att vi har en YouTube-kanal där vi släpper omkring två klipp i veckan. Klipp där man får följa med vår lilla familj, typ som i en dokusåpa. Fast utan så värst mycket intriger, sex å sprit. En snällingdokusåpa, kan vi kanske kalla den.

Hursomhelst – jag vill alltså berätta för er nytillkomna att det med jämna mellanrum därför kommer dyka upp såna här klipp i el bloggo. Och i klippet här ovan spanar vi på golvprover, eftersom alla våra golv ska göras om.

(Är lite vilsen här i Modette-admin, så jag har inte luskat ut hur sjuttsingen man får videoklippet STÖRRE. Sorryborry. Men ni får helt enkelt klicka upp helskärm, så blir det bra ändå.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Underbart klipp! Hög igenkänningsfaktor. Fullkomligt älskar de där schackrutigt golven. Och blir lika avis varje gång jag är hemma hos nån och spankulerar runt på sånna. Har haft vita golv. Svart golv. Men aldrig ett svartvitt. Men en dag så;)

    Vicki 2015-05-11 21:42:37 http://None
    Svara
  • Hehe helt underbart klipp! Favvon är ju där i mitten med superflummiga visdomsordet! Underbart, ni förgyller tråkiga stunder, så TACK för det!

    Sanna 2015-05-11 02:27:04 http://None
    Svara
  • Vanja! Jag och sambon är precis i samma läge och är i full färd med att budget-trixa i lägenheten. Kakelfärg är nästa etapp (om vi får godkänt på detta dvs).

    Vill bara passa på och tipsa om en så jäkla bra grej. Såg storyn om kork-handtagen till köksluckorna och att ni fick nya, i plast (!).
    Vi köpte skinnflärpar och fäste dit- blev så jäkla snyggt och ser svinlyxigt ut. Pungade upp 600 spänn för alla luckor samt att jag fixade alla garderober i läggan på samma sätt.

    Brita har också gett sig på detta så checka bilder där!

    Crafty like that

    Malin 2015-05-10 20:35:31 http://None
    Svara
  • Så du menar att er mupp till hyresvärd INTE vill ta fram de (troligtvis) UNDERBARA trägolv som ligger under? 😮 Dock måste jag säga att allt ni verkar röra blir kanonfint så tvivlar inte en sekund på att det kommer bli bra!

    Kramar!!!!

    Rebecka 2015-05-10 17:03:22 http://None
    Svara
  • En liten varning för vita och svarta golv, för allt damm och jox syns.

    Susanne 2015-05-10 13:41:28 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!