Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Följ mig på Bloglovin!

vanja wikström bloglovinJag finns såklart på Bloglovin, och skulle bli rackarns glad om ni nya lovely people ville följa mig där. Klicka här för att hitta mig! Detta gäller såklart mina gamla blogoliner också, glöm inte att ni måste lägga till den här nya adressen, så att ni fortfarande får notiser om när det kommer nya inlägg.

Är ingen Bloglovinexpert, så jag hittade inget sätt att bara peka om min existerande blogg. Så jag la till den här som en ny. Om ingen av er har nåt smart tips på hur man pekar om en existerande blogg på Bloglovin, så får ni som följer den gamla bloggen vanjaw.com helt enkelt byta ut den mot min nya. Sök på http://nyheter24.se/modette/vanja/ på Bloglovin så hittar ni den, eller klicka här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du skriva om ockupationen på BB Sophia och att alla som som kallar sig feminister bör åka dit och dra sitt strå till stacken. Det är kvinnovård och ett typiskt kvinnoyrke som nu nedrustats något enormt. Jag var där igår, och det är ingen våldsam aktion utan vi var ett gäng mammor och barn som är där med personalens samtycke och uppskattning, och så länge vi är där är media intresserade och kan därmed påverka. Du har en stor blogg som når ut till många så snälla skriv och uppmana folk att ansluta till ockupationen. Opinion gör skillnad. Visste du att nu får Sthlmskvinnor göra planerade snitt i Sollefteå. Och just det, Sthlms läns landsting tog nu även iom stängningen av BB Sophia bort rätten till planerat kejsarsnitt pga rädsla. Detta har ju varit lite av ditt område känner jag. Hur känner du nu inför ett eventuellt syskon till Iggy? Du får bara föda med snitt om du har medicinska skäl för det och det är inte så fräscht 2016. Skulle du fått din Iggy nu så hade du mot din vilja tvingats föda vaginalt. Vad hände med min kropp mitt val liksom.. Snälla skriv om detta, och kom gärna förbi, man kan komma bara i ett par minuter om man vill det, man måste inte sitta långa pass. Som sagt, detta är för feminismen och ren jävla allmän medmänsklighet mot kvinnor. Använd gärna hashtaggen #ockuperabbsophia. Kram!

    Isabelle 2016-05-18 11:31:32 http://None
    Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!