Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jahapp

atp atelier 10…så slank ännu fler av mina surt förvärvade löneslantar iväg! Jag var ju på invigningen av ATP Ateliers superdupermegafina butik i går, och ni vet ju hur gravt jag snöat in på deras pjucks. Så att befinna sig mitt i ATP´s skoMECKA – dessutom när det var 25% invigningsrabatt var ju…inte så bra. För plånkan. Men shoppinghjärtat spritter av glädje kan jag lova! Dessa darlings fick åka med hem.

 

atp atelier 3Blev ju huvudlöst förälskad i de här zebrorna förra gången jag hälsade på hos ATP, och nu bor de hemma hos mig. Ni förstår säkert varför.

 

DSC05269

atp atelier

DSC05265

DSC05270Zebra ÄR ju det nya leopard, så jag känner mig väldigt fashion forward nu, måste jag säga. Woop woop!

 

atp atelier 2Alla som var engagerade i min sandaljakt förra sommaren vet hur intensivt jag letade efter de PERFEKTA sandalerna. Utan att hitta dem. Eftersom jag vägrar köpa nåt som inte är 100% TOK-AWESOME, så slutade det med att jag rände runt i flippisar typ hela sommaren istället. Men! Nu har jag hittat dem – de PERFEKTA SANDALERNA! De heter Karin, de är mina och I LOVE THEM!

 

DSC05268

DSC05267Nu måste jag på riktigt ge mig själv besöksförbud vad gäller allt som har med ATP att göra. Annars kommer det här sluta med att jag hamnar i lyxfällan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Vanja!
  Här kommer inte en skoinriktad kommentar då jag bara har en sak i tanken – babyloonz. Vi åker till Spanien 24/5-7/6 och jag vet inte hur vår ettåriga son ska klara sig utan babyloonz. Vi bor i en lägenhet utan wi-fi så jag undrar om det på något vis går att köpa/få/låna en nedladdning så vi kan få lyssna på dina fina sånger under semestern. Han tittar när han äter, ska sova eller bara vill mysa en stund så för oss skulle det vara guldvärt om det gick att lösa på något vis.

  Många kramar från en trogen läsare!

  Emma 2015-05-08 20:38:51 http://None
  Svara
 • Ursnygga! Har spanat in sandalerna jag också men tycker det är typ omöjligt att veta hur se kommer se ut på (alltså med alla skor, behöver se en sådan bild för att koppla. Ev lite dålig fantasi). Kan du inte visa en outfit bild med sandalerna på? 🙂

  Emma 2015-05-08 20:12:03 http://None
  Svara
 • Skor är ALLTID högt prioriterat i budgeten, ok? 😉 så så så fina!

  ISA 2015-05-08 17:26:02 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • ÄLSKA SKOR!! <3 Tycker du med all rätt får köpa så många skor med tanke på vilket lager som Niklas ligger inne med!!
  En liten fråga, den lilla fiffiga funktionen som du hade på förra bloggen med att man fick mejl när någon svarade på ens kommentarer, kan det införas igen? 🙂
  För nu finns bara "Meddela mig om nya kommentarer via e-port" vilket ju gäller hela inlägget och risken finns ju att mejlkorgen blir översvämmad av indikationer om att alla härliga blogoliner har kommenterat på ditt inlägg 😉
  Kram kram!

  Johanna 2015-05-08 15:07:38 http://None
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!