Förisföljetången

DSC04605

Okej – dags för en uppdatering på förisfronten! Sen i måndags har vi lämnat grodan 9.30, och sen hämtat runt 15. Han har ätit själv, sovit själv och det har gått TOKBRA! Woop woop! Så det känns faktiskt som att förisinskolningen nu är…dare I say it? Avklarad!

 

DSC04596

Det är en liten ledsen min när vi lämnar honom, men den försvinner rätt omgående får vi höra från personalen. Sen har han riktigt skoj tills dess att vi hämtar, och de gångerna jag har hämtat har han typ inte velat gå hem. Man märker på honom att han tycker det är skitkul att vara där, och att han älskar personalen.

 

DSC04616

Alltså, denna personal… Har ju sagt det hundra gånger förut men måste nog säga det igen – de är bara för jäkla BRA! De får såväl mig som Iggy att känna oss trygga, och när han får syn på dem på morgonen så är det stora skrattgropsleendet som bränns av.

De har koll på minsta grej som kidsen gör och tolkar deras beteende perfekt. Och bara en sån sak som att IGGY ÄTER SJÄLV! Så sjukt impad! Han ser ut som en sophög när han kommer hem (mat ÖVERALLT), men han ÄTER SJÄLV! Så jäkla coolt.

Och i går när jag skulle lämna honom så undrade en pedagog om inte Iggy hade någon mössa. ”Jo då”, sa jag. ”Men det är ingen idé, för han sliter av sig den direkt.” Hon ville dock ändå testa, och sa att barnen kan vara på ett sätt hemma, och på ett annat sätt på föris. Och jovisst – ungen hade haft sin mössa på sig HELA tiden när de var ute, utan att ens göra anstymmelse till försök att dra av den. Föris är f*cking magiskt alltså. Bästa bästa ever!

 

DSC04600

Vi märker en rätt ordentlig skillnad på Iggy även hemma. Han är gladare, mer kreativ med sina leksaker och allmänt lite mer ”framåt”, typ. Om ni förstår? Det känns i hela kroppen att föris verkligen är sjukt bra för honom, tror att han stormtrivs.

Personalen har förberett oss på att det kan komma bakslag, så vi får se om det fortsätter såhär. Oavsett är det så himla skönt att vi har hamnat på ett ställe som känns 100% BRA. Jag är inte orolig för någonting över huvud taget när jag släppt av Iggy på föris. Jag känner så starkt att han blir så enormt väl omhändertagen, att han har KUL och att han lär sig nya saker hela tiden. Så sjukt tacksam!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • […] gick till. Den hittas här: Del 1, Del 2, Del 3, Del 4, Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10. Alla inlägg jag skrivit som rör förskola hittas här. Vi är TOKnöjda med den fantastiska […]

    Svar på frågor / Del 1 2016-05-24 23:08:03 http://nyheter24.se/modette/vanja/2016/05/24/svar-pa-fragor-del-1/
    Svara
  • Underbart att det går så bra!! Vilken känsla att trivas så himla bra med personalen också, guld värt! En liten undring… Märker ni någon skillnad på Iggys sömn sedan han började på föris? Vår lille Speedo har testat en light-variant av föris (hemma med farmor och farfar medan vi föräldrar jobbar) några dagar och han sover så oroligt… Kan ju så klart bero på något helt annat. Kanske har någon annan läsare erfarenhet?

    Karin 2015-05-06 22:41:44 http://None
    Svara
  • Gud vad skönt att det går bra! Måste bara fråga var ni hittat den fräsiga batmantröjan?

    Lena 2015-05-06 21:42:09 http://lemuren.spotlife.se
    Svara
  • Åh va skönt att de känns bra fortfarande. 🙂

    Louise 2015-05-06 20:27:18 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!