Hårbästisar

DSC05184

Jag får rätt mycket frågor som rör mitt hår (tack å bock hörrni – tar det som en komplimang!), så därför tänkte jag att ni som har en massa undringar om sånt kanske skulle tycka att ett sånt här inlägg vore skoj. Här ovan ser ni nämligen två av mina absoluta hårbästisar!

Jag har ju blont hår, och vill att färgen ska hålla sig så kall som möjligt. Jag vill inte ha några varma/gula nyanser. Därför tvättar jag håret med det här schampot. Det är ett silverschampo som är alldeles…lagom. Vissa silverschampon är för starka och gör håret grålila (tycker jag), men det här funkar perfekt för mig och håller mitt hår svalt i färgen.

 

DSC05173

Bästis nummer två är denna darling – Nutri Color Creme från Revlon i nyansen 1002 White Platinum. Det är en inpackning som också färgar håret en smula. Perfekt för kalla blonda hår!

 

DSC05174

Vad denna tub gör, är att den fräschar upp färgen som frisören skapat. Håret får dessutom lite näring och nytt liv. Jag använder den här rackaren någon gång då och då, just för att få hårfärgen att liksom ”komma tillbaks på banan” efter att jag hållit på med mina rosa färgningar hit och dit.

När jag använt den här (och tvättat ur allt rosa såklart) så ser hårfärgen ut i princip som när jag lämnade frisörsalongen. Och då kan jag börja om med mina rosa färgningar. De blir alltid mycket snyggare med rätt basfärg, liksom.

 

DSC05178

Både schampot och inpackningscremen är lila, men don´t be afraid! Så ser de flesta produkter ut som är till för att göra blonda hår kallare i tonen, och håret blir såklart inte lila.

 

DSC05199

Jag körde denna ”kur” i dag, och såhär ser jag ut just nu!

 

DSC05191

Inget rosa kvar, och inga gula/varma toner. Typ som när färgen var nygjord.

 

DSC05192

På tal om hårfärg, så är jag faktiskt sugen på nåt annat än rosa nu. Men vad det är för någon nyans får ni se när jag färgat det!

Som sagt – schampot och inpackningscremen är några av mina absoluta hårbästisar och All Time Fave-produkter för kallt blont hår. Schampot hittas här och inpackningscremen hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Använder också den revlontubisen sen länge ju (fast pearl blonde) – crazy! Men tack för tips om silverschampot chefen. Använde det för första gången idag. Måste få än mer pli på färgen och hoppas det gör knixen.

    Lovisa 2015-05-06 21:06:27 http://lovas.spotlife.se
    Svara
  • Hej Vanja!

    Jag använder också den inpackningen, så bra!! Ska springa till affären och köpa silvershampoot också, tack för tipset!
    Men jag skulle vilja ha ett inlägg om hur du färgar rosa också. Jag har ju i princip nästan likadan fripp som dig, fast lite längre… Och jag är så sugen på att ha rosa ett tag! Dock vill jag också ha en kallare ljusare rosa och inte mörkrosa liksom. Och sedan vill jag ju helst ha en rosa toning där färgen går att tvätta ut eller försvinner efter några tvättar… Vad använder du för produkter när du färgar rosa?? Tacksam för svar <3

    Kram!
    My

    My Cecilia 2015-05-05 15:24:15 http://mycecilia.blogg.se
    Svara
  • Hej Vanja!
    Du har en så fantastiskt trevlig blogg! 🙂
    En fundering gällande balsamet du använder, du har ju väldigt ljusblont hår.. Har du någon koll på om det fungerar på lite guldigare blont hår? Är väldigt sugen på rosa hår nämligen.. 🙂 Tack å förhand!

    Maria 2015-05-05 11:51:36 http://None
    Svara
  • Åh tajmiiiing! Jag ska nog slinga tillbaka till ljust hår i veckan och det är ju en jäkla dyr historia (särskilt med min tjocka kalufs).. Kanon att kunna förlänga livslängden på färgen istället 🙂 Och vad glad jag blev över att dina favoprodukter var humana i pris också… Bet mig i läppen när jag klickade på länkarna, haha. Jag hatar nämligen apdyra produkter #snållänning Det har nog en hel del med intresse att göra de där 😉
    Kram!

    Karin & Z 2015-05-04 22:47:52 http://None
    Svara
  • Hej! Du har så snygg frisyr och färg! Vart klipper du dig? Hos vem?
    Tack för en superblogg!

    Malin 2015-05-04 21:26:16 http://None
    Svara
  • Så fint. 🙂
    Jag är grymt sugen och testa silvershampoo men ja är rädd att de ska bli grått. Tack för tipset. Ska man lägga silvershampoo över hela håret eller bara där de är gult ? 🙂 Skulle va gulligt om du ville hjälpa mig

    Louise 2015-05-04 21:22:39 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!