Värna vardagsglädjen!

DSC04744

Ni vet ju hur mycket jag tjatar om att Värna Vardagsglädjen, och nu kan man säga att jag har…värnat loss litegrann. För leopardmanin har spridit sig från ringar till mobilskal, så i veckan fick denna fantastiskt flådiga raring ersätta mitt (sönder)älskade (och därför trasiga) kaninskal. HUR fint?

 

DSC04741

Jamen ni ser ju! Man blir ju bara så….GLAD av att ha den här lille blingade rackaren omkring sig!

 

DSC04742

Det är flera falkögda blogoliner som redan har frågat var man hittar skalet då det skymtates i det här inlägget från i morse (bra spanat Veronica & Anna!). Och precis som kaninskalet hittas denna darling på Fyndig.se, närmare bestämt här!

 

DSC04745

Och hörrni – tro´t eller ej – men jag HAR faktiskt en lite mer stilren sida också, när det kommer till val av mobilskal. Så förutom blingleoparden fick även denna stiliga zebra flytta hem till mig. Den hittas här!

Måste för övrigt tacka er, för det var ni som tipsade om Fyndiq för nåt år sen när jag desperat undrade var sjuttsingen man hittar roliga mobilskal. Som jag sagt förut – det här med tipsandet går verkligen both ways. Ni e bäst!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!