Snörvel

DSC04739

Jaha hörrni. Den här förkylningen från helvetet som jag åkte på i helgen vill inte riktigt släppa taget. Kände mig bättre i går, men hostade mig igenom denna natt vilket innebar att jag åkt typ tio steg bakåt i dag. Fy och usch.

Men men, det är inte så viktigt. För vet ni vad som ÄR viktigt? Jo – jag har LÄMNAT GRODAN ENSAM PÅ FÖRIS FÖR ALLRA FÖRSTA GÅNGEN! GAAAAAAHHHHH!!!!! Så nu sitter jag här hemma i köket med en stor kopp chai-te och försöker stöka undan lite werk.

 

DSC04736

Vi gick till föris som vanligt vid 9.30. Sen lekte vi ihop ett tag ute på gården. Efter några minuter började pedagogen förbereda Iggy på att mamma skulle gå om en stund. Och kort efter det sa jag hejdå, vinkade – och gick!

Han satt i pedagogens famn och blev såklart ledsen, men jag fick ändå en liten god vinkande hand. Hon var dock snabb på att ta med honom och titta på nåt spännande (läs: bollaaaar!) och då försvann ledsenljuden.

Det kändes riktigt riktigt bra faktiskt, och planen är att jag ska komma tillbaka till 12 då det är dags för vila. Det innebär att han ska äta själv på föris. Väldigt spännande att se hur det går, tycker jag.

Jag känner verkligen att Iggy har börjat uppskatta föris. Redan när vi kommer in i porten blir han glad, och sprätter i vagnen. Han log mot personalen och det kändes allmänt..bra, helt enkelt. Skulle det vara nåt nu innan kl 12 så ringer de. Annars knatar jag dit då, och då antar jag att allt gått bra. Fortsättning följer!

 

DSC04737

Det är sjukt gott att hälla lite te med honung i den här sargade halsen kan jag lova. Fy vad värdelöst det är att vara sjuk. Missar ett roligt möte i dag, men det får vi boka om helt enkelt. Nu ska jag styra upp ett fräsigt Valborgserbjudande för GlamMom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hoppas du är bättre idag!

  Vicki 2015-04-30 11:16:26 http://None
  Svara
 • Åh vad spännande! Hoppas att allt gick bra för Grodan :). Och jag vet precis hur det känns med en sådan förkylning. Efter att jag och lilleman fick världens influensa för över 2 veckor sedan så har den vägrat släppa taget helt. Blev feberfri och kände mig ganska ok men sen blev det ett väldans efterskalv av hosta from hell och snörvel som störde mig på nätterna. Har kraxat som en kråka! Det har börjat släppa först nu, tack och lov. Krya på dig! Och honung är super, drick massor.

  Nathalie 2015-04-29 21:51:40 http://None
  Svara
 • Du Vanja, vi kan ta varandra i handen och vara förkylda tillsammans. Mina bihålor börjar tjorva nu känner jag. Vill liksom inte känna efter heller för jag HATAR att vara snorig. Skulle helst vilja gå hem och ta ett varmt långt bad. Nu går ju inte det eftersom nr 1 så har vi inget badkar än och nr 2 så sitter jag ju och jobbar på jobbet.
  Krya på dig cooling! Kram J

  Jossan 2015-04-29 15:19:27 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
  Svara
 • Hej Vanja,
  Jag har just kollat på klippet från nya läggan – ser svinfint ut (eller kommer att bli iaf) – och hört om dina underbara mobilskal. Har surfat in på fyndig och sökt och sökt men får liksom tuuuusentals träffar, men inget matchar riktigt det jag vill ha. Jag vill också ha ett ”waaaay too much”-skal som du. Har förvisso inte iPhone men det borde inte vara där skon klämmer.
  Vad söker du på för att hitta superskalen?!?!
  Kram

  Anna 2015-04-29 14:56:03 http://None
  Svara
 • Ååh vad kul att det går bra för Iggy på föris. Så glada för er skull.

  Sofia 2015-04-29 13:37:53 http://None
  Svara
 • Härligt att det går bra för grodis och fantastiskt att ni kan ta det som de kommer, så vill jag också ha det!!

  Och du, din kropp är inte sjuk för att jäklas med dig. Högst antagligen är du i behov av vila. Kroppen är så fiffinulig att den berättar det för dig genom att bli sjuk. Kröppa försöker tvinga dig till återhämtning alltså, listen to it! Går hand i hand med att en blir mer infektionskänslig efter hög belastning/stress.

  Btw. Z var lite slow i starten men nu äääälskar hon Babyloonz <3 Hon nynnar, skrattar, pekar och dansar. Bra jobbat hörrni <3

  Sköt om dig.
  Kram

  Karin & Z 2015-04-29 13:31:03 http://None
  Svara
 • Åh vad skönt, det kommer gå jättebra på föris. Snart har ni som vi. ett barn som bara rusar in och knappt säger hej då och sen inte vill gå hem när man kommer och ska hämta 🙂
  Jag måste fråga, vad är det för fräsigt mobilskal jag ser i högerkanten, nytt? Vill du tipsa om vart man kan få tag i ett sådant?

  Veronica 2015-04-29 12:57:15 http://None
  Svara
 • Ja fler erbjudanden tack!!!! 😀
  Tack för en super blogg!

  Vill också passa på att slå ett slag för den blogg som jag och min vän har. Vi skriver öppet om att försöka bli gravida och allt på den vägen!
  Vår spännande resa mot plussen. —-> WWW.MammaPrat.blogg.se

  S 2015-04-29 12:32:56 http://www.MammaPrat.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!