ATP Atelier

atp atelier 4

Blogoliner! Galet sammanträffande! Jag skrev ju i morse om att mina löneslantar redan slunkit iväg, bland annat på ett par apsnygga pjucks från ATP Atelier. Och vet ni vad? I dag hamnade jag i deras showroom! Jag passade (såklart) på att plåta lite, så att ni också kan börja sukta efter vår- och sommarskor.

Snyggingarna ni ser ovan är de jag klickade hem i går, fast jag tog dem i svart snakeprintat läder. Blev dock sjukt peppad på den här färgen också, nu när jag såg den live.

 

atp atelier 3

Hur hamnade jag i deras showroom då? Jo, i går kväll efter att jag klickat hem snyggingskorna googlade jag lite på ATP. (Det var faktiskt ni blogoliner som tipsade mig om dem, när jag desperat letade efter ett par snygga sandaler förra sommaren ni vet? )

När jag googlade såg jag på deras Facebook att de skulle ha en rabatterad försäljning typ två kvarter från glammisoffice, så därför pep jag dit i dag med hopp om att sno åt mig ytterligare lite fräsiga fotbeklädnader.

Tyvärr var alla skor redan tokslut, men jag fick mig en härlig pratstund med Maj-La och några av de andra bakom märket (blev nästan starstruck – alltså, gör man SÅ fina skor måste man ha någon extra geni-gen tror jag). Och vet ni vad? De berättade att de ska öppna en liten butik i anslutning till showroomet (där de hade den rabatterade försäljningen). Wiiihooo!

De var i full färd med att måla å fixa inför butiksöppningen som sker i slutet på nästa vecka, och det kommer bli TOKfint! Livsfarligt dock, känner jag redan nu, att ha den en minut från office. Min plånka skakar av skräck redan nu.

För det var svårt att hålla fingrarna i styr på det där stället jag kan meddela, det var lite som att hamna i sandalhimlen, typ. Kolla ska ni få se:

 

atp atelier 9

atp atelier 8

atp atelier 13

atp atelier 7

atp atelier 6

atp atelier 10

atp atelier 11

atp atelier 2

atp atelier 15

atp atelier 12

atp atelier 14

atp atelier 5

Och den här rackaren då? OBEHAGLIGT snygg. Kan vara så att min plånka får hosta upp några slantar till, så att denna zebradarling får flytta hem till mig. Tror vi skulle trivas ihop.

Hursomhelst, sjukt kul att få träffa de duktiga mänskorna bakom ATP Atelier, och slinka in på en sneak peek i deras fina showroom. Nästa vecka öppnar deras butik, känns som att jag kommer hänga där…mycket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Asså. Nu får du sluta. Haha!Jag har liksom inte råd. Men kan inte heller stå emot. Jag är svag. Och ha-begäret starkt. Så fiiina!

  Vicki 2015-04-30 11:21:24 http://None
  Svara
 • Alltså älskar skorna!! Förlåt, inte inte verka tjatig, har frågat om detta förut, men det är för att jag är såååå himla nyfiken!! Jag vill jättegärna vet mer om ert företag och hur det är att starta eget!! Går själv i sådana tankar så skulle såååå gärna vilja höra om dina erfarenheter, din roll, och hur företaget ser ut!!! Väntar och längtaaaar tills det videoklippet dyker upp i bloggen!! Allt gott! ❤❤❤

  Emelie 2015-04-29 23:48:01 http://None
  Svara
 • Vanja Vanja Vanja. TACK!!! Stort och varmt tack för att du visar upp perfektion. Jag är kanske världens petigaste när det kommer till skor och när jag hittar de perfekta, ja, då får de kosta vad de kosta vill. Zebrorna ovan. MIN GET!!! Kanske de snyggaste skor jag någonsin har sett! Läser lite om dem och blir allt lyckligare, ett par sådana ska jag ha. Men så plötsligt ser jag det. Lädersula. Slurp säger det vid minsta regn, så är foten blöt och stackars skon trött och hängig. Å andra sidan måste jag nog ha ett par riktigt härliga pjucks på jobbet. Och alla dagar när det inte regnar! Hur som… ÄLSKAR att du tipsar om så mycket fint och bra! <3

  Karin 2015-04-28 22:51:12 http://None
  Svara
 • Mycket snyggt!

  Josefin 2015-04-28 20:47:52 http://None
  Svara
 • Utan tvekan mitt favoritmärke när det kommer till skor! Så mycket fint 🙂

  Annika 2015-04-28 18:28:56 http://www.storstadsbarn.se
  Svara
 • Tack för att vi får följa med på så mycket roliga saker via din blogg. Uppskattas!

  Sandra 2015-04-28 15:49:40 http://None
  Svara
 • Vill också ha zebrorna!

  Bara Clara 2015-04-28 15:47:50 http://None
  Svara
 • Den svarta nästan högst upp! Drömsandalen i sommar!

  Hannapanna 2015-04-28 15:43:40 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!