Rätt så lovely dag ändå

DSC04479

Dunderförkylningen till trots, så blev det en dag av det här också. En riktigt härlig dag tillåmed.

 

DSC04494

Söndagen bjussade nämligen på lite gungamedgrodan-action. Aldrig fel.

 

DSC04503

Alltså. Att se den här lille pojken spratta med benen av förtjusning när gungan susar genom luften = lycka på en väldigt hög nivå.

 

DSC04628

Nåt annat som gav lycka på hög nivå i dag var vår lunch. Den intogs på tokmysiga Babylon i Björns Trädgård (på UTESERVERINGEN JIPPIE), och där har de en GRYM omelett (I LOOOOVE omeletter som ni vet) med getost och BACON – kan det bli bättre? Nä!

 

DSC04629

JO! …tyckte Niklas, som snaskade i sig en oxfilétoast som tydligen var gudasänd. I övrigt slank vi mest omkring och slog dank (BRA uttryck, ska använda det mer) i dag. Köpte pjucks till grodan, solpuder till la mama å sånt. Myspys.

 

DSC04508

La papa passade på att bättra på brännan litegrann.

 

DSC04510

Är för övrigt väldans stolt även denne la papa. Jag berättade ju att Niklas hade ett viktigt möte angående Babyloonz i förra veckan. Well, det mötet gick tippentoppenbra och det ska bli så sjukt spännande att följa projektet och se hur det utvecklar sig.

Kan avslöja att det kommer en Babyloonz-nyhet nu i veckan, och det ska bli väldigt spännande att se vad ni tycker om den!

 

niklas solar inomhus

La papa upptäckte också att det faktiskt går att sola INOMHUS i den här lyan – inte dumt! Vi trivs så jäkla bra här, det har verkligen börjat kännas som hemma nu, på riktigt. Så peppad på att få iordning allt bara, men det får ta den tid det tar helt enkelt.

Nu är det läggdags, hoppas hoppas att dunderförkylningen är lite mindre…dunder i morgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Alltså din blogg är så härlig att följa, har typ blivit beroende. Och bra jobbat Nicklas med Banyloonz. Men, jag undrar hur ni/ han ställer sig till att all forskning visar att tv för barn under två år kan vara direkt skadligt för dem? Lyssnar till Louise Hallin och podden barnvagnspromenader som du medverkat i och även hon är tydlig med hur tv-tittande i låg ålder är skadligt bl.a. för små barns språkliga utveckling. Vid två års ålder är en timmes skärmtid ok, men inte mer än det. Så tyvärr väljer jag att inte visa barn-tv för mitt Älsklingshjärta.

    Lena 2015-04-27 20:11:18 http://None
    Svara
  • Mamma kompisarna gillade verkligen dom engelska Babyloonzen! Ska promota lite mera häröver! Min favorit är helt klart låten summer on the beach aka sommerrr on da beaschh! Haha! Xx

    Ellis 2015-04-27 00:55:25 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!