Ny favorit

DSC04122

Ni vet ju att jag är i det närmaste maniskt intresserad av hudvård, och detta är mitt senaste fynd – Submersive Serum Paradoxe från Beauté Pacifique!

 

DSC04126

På sistone har jag varit som besatt av serum, och testat ett gäng olika. Tycker oftast att de lovar runt men håller tunt, men det här har verkligen levererat! Det är som en slags olja man stryker på huden, och på nåt magiskt sätt ser man mycket fräschare ut efter att det fått verka någon minut eller två.

Huden känns jämnare i både färg och struktur, och den blir SÅ MJUK…! Alltså, typ galet mjuk! Jag vill bara klappa mig själv på kinderna hela tiden, ha ha. Och det känns lite som att den typ…fyller ut ojämnheter och gör huden slätare. Låter lurigt kanske, men det känns (och ser ut) så.

 

DSC04128

Flaskan har en pip som gör det lätt att dosera serumet, behövs bara några droppar.

 

DSC04132

Det ska skydda mot antioxidanter, fria radikaler och UV-strålning, innehåller massa E-vitamin och är baserat på grapefruktkärnsolja (som jag faktiskt vet – eftersom att jag nördat ner mig så mycket i hudvård genom åren – anses vara en väldans fiffig ingrediens när det kommer till bevarande hudvård).

 

DSC04136

Hursomhelst – I LOVE IT! Det första serum jag testat som jag verkligen tycker ger resultat. Är inte jätteförvånad i och för sig, vet sen tidigare att Beauté Pacifique gör fantastiska produkter. Deras Clinical Super 3 Booster är ju en av mina All Time Faves på hudvårdsfronten.

Submersive Serum Paradoxe hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vore så skoj om du ville dela med dig av dina rutiner vad gäller just hudvård! Så spännande. Ha köpt nästan alla krämer su har tipsat om och har varit såååå nöjd!!

  Sofie 2015-04-25 21:59:44 http://None
  Svara
 • Ja. Nått skulle jag behöva. Känns som jag åldrats 10 år. Under tiden som mitt barn blev ett. Nu vill man ju gärna bli sådär vardags fräsch igen. När man ska tillbaka till jobbet. Kanske blir det denna som fixar det?

  Vicki 2015-04-25 09:32:50 http://None
  Svara
 • Vad hände med hypade Estée Lauders Advanced Night Repair serumet? Va det inte så bra som du hoppats på? Hade varit så skoj att få kika i ditt badrumsskåp! Är du bra på att använda upp krämer och dyl innan fu köper nytt eller staplas det på hög hos dig? Själv har jag såå svårt att slänga dyra krämer men inte heller ok med att använda upp bara för att de ska ta slut om de inte känns 100% bra.

  Lena 2015-04-25 01:36:20 http://None
  Svara
 • Tips på någon bra deo utan konstigheter? varit rätt nöjd med min nuvarande men tycker den blivit sämre den senaste tiden. Verkar vara svårt att hitta någon riktigt bra, men vill samtidigt inte gå tillbaka till skräp-deos 🙁

  Julia 2015-04-24 20:36:44 http://None
  Svara
 • Använder man den bara som den är eller i kombination med sin hudkräm? 🙂

  Rebecka 2015-04-24 11:53:51 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!