Börjar kännas som hemma

DSC03585

Förutom att man sätter sin doftprägel på en ny lägenhet, så är blommor blommor blommor också nåt som gör att jag känner mig hemma. Har därför gått loss på lite fina blomster som nu står utplacerade å piggar opp.

 

DSC03586

Blommor är ju också ett riktigt lovely sätt att VÄRNA VARDAGSGLÄDJEN som jag propsar så mycket på som ni vet. Och de gör det därför mycket lättare att leva i ett mindre kaos, där mycket fortfarande är nerpackat i lådor.

 

DSC03584

Vi börjar dock komma i ordning ganska bra tycker jag. Det funkar att leva, och det mesta som är viktigt för en fungerande vardag är på plats. Prydnadsgrejer och ”myset” är väl det som inte riktigt är DÄR än, om vi säger så.

Eftersom så mycket ska göras om i lägenheten får vi se hur mycket detalj-jox som är värt att göra nu. I princip alla golv och alla väggar ska ju fixas till, plus att hela köket ska göras om. Så vi kanske inte lägger MASSIVT krut på att få världens fräsigaste hem innan allt sånt är gjort, men självklart ska det vara mysigt och kännas bra tills dess.

Det är värden som kommer stå för mycket av renoveringen eftersom det är en hyresrätt, och det betyder ju att vi får anpassa oss till deras schema. Förhoppningsvis kommer allt göras innan sommaren dock (det är vad jag håller tummarna för), men eventuellt kan det dröja.

Men vi får väl göra det så härligt det bara går fram tills renoveringen såklart, jag är inget fan av att leva i nån slags limbo. Mitt hem är min borg, verkligen. Och det måste kännas så bra det bara kan, utifrån förutsättningarna.

 

DSC03581

Kolla här vad hon som bodde i lägenheten innan lämnat på anslagstavlan. Hon är så jäkla härlig. Känns typ som en släkting som vi hittat. Vi får hoppas att lyckokakan har rätt. Och att värden inte bökar om vad som behöver fixas i lyan. För det är MYCKET.

I morgon kommer en snickare som ska ta en kik, så då ska vi visa runt honom (eller henne!) och visa på allt som behöver åtgärdas. Ni får såklart följa med på renoveringsresan, lovar att ta lite pics på lyan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Känner på mig att det kommer bli superbra!

    Vicki 2015-04-16 20:51:59 http://None
    Svara
  • Oj hela meddelandet kom inte med. Jag undrar om du har tips på bra solskyddsfaktor att använda under smink?

    Kajsa 2015-04-15 17:12:12 http://None
    Svara
  • Åh vad roligt att inreda! Hoppas ni kommer att trivas i er nya lgh. Jag har en liten fråga som inte har något med flytt eller inredning att göra utan soldkyddsfaktor. Du är ju en expertis av solskyddsfaktorer

    Kajsa 2015-04-15 17:10:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!