Bloppisen avslutad!

syrener

Nu är bloppisen avslutad – TACK alla som var med och budade! Här kommer ett fång flådiga syrener till er som vann, jag mailar er inom kort!

Så fort vi flyttat och fått saker och ting någorlunda på banan blir det bloppisdags igen. Då med mera av mina kläder, hoppas ni är sugna på dem också.

Och till er som undrar varför vi bloppar bort bebisgrejer (vill vi inte ha flera barn?): jo, någon gång i framtiden vill vi ha ett barn till. Men det känns rätt långt borta just nu av en massa olika anledningar.

Och eftersom vi nu ska flytta och inte direkt har för LITE pryttlar, är det OERHÖRT skönt att kunna bli av med en del barnsaker, som dessutom tar upp rätt mycket space. Vi får väl köpa tillbaka våra grejer av er när det är dags för fler kids helt enkelt, ha ha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tenkte på dette innlegget når jeg så at du skrev om noe lignende for ikke så lenge siden. Handler om bruk av barnehage og en mor som tar et oppgjør. Anbefaler virkelig å lese den 🙂

  http://bodonu.no/hvorfor-i-alle-dager-har-du-fatt-barn-hvis-du-ikke-vil-vaere-sammen-med-dem/

  maiken 2015-04-07 18:56:15 http://None
  Svara
 • Kan inte låta bli att tycka att det är märkligt med den här oerhörda tourettesen kring att fråga folk om de ska ”skaffa” barn. (Och med folk menar jag människor man inte känner väl personligen. Är det ens bästa kompis kan såklart andra förhållningssätt kring detta vara bra). Jag gissar att de som frågar inte har en aning om ifall ni (i det här fallet, det här är ju ett generellt fenomen) ens vill ha fler barn eller om det här med att bli med barn är en lätt eller svår grej för er. Kan man inte bara låta den frågan vara då och tänka att du berättar hur ni tänker kring detta om du vill? Herregud, det är ju inte som att ni är puckade och säljer en massa barngrejer precis i samma ögonblick som ni fattar ett aktivt beslut att försöka kirra ett syskon till Iggy. Så varför måste man fråga efter en förklaring kring något som KAN vara känsligt. Nu säger jag inte att det är en känslig fråga för dig att få, men man vet ju aldrig så då är det bättre att vara tyst tänker jag. Dessutom, man måste väl få välja att få ”bara” ett barn utan att behöva förklara det beslutet hela tiden. Well, well nu ska jag sluta hetsa upp mig.:)

  Evelina 2015-04-07 15:25:02 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!