Bloppis / Hoppgunga SÅLD

DSC00813

Nu hittade vi en till grej som vi passar på att bloppa bort för att förenkla flyttandet – denna hoppgunga! Denna pryttel har Iggy också älskat, men är nu både för stor och för tung för att använda.

 

DSC00817

Produktinfo (se fler produktbilder och läs ännu mer om den här): Hoppgungan Emil från 2ME är många barns favoritredskap. Med hjälp av hoppgungan tränar barnet koordination som både stärker kropp och kondition. Sittdelen är gjord av mjukt bomullstyg. Stålfjäder med säkerhetslina. Hängs i dörröppningen med hjälp av medföljande karmsax.

Max belastningsvikt: 12kg
Höjd: 60 (byxan)
Bredd: 33 (byxan)
Vikt: 1,4kg
Färg: svart

 

DSC00818

Vi kör precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 50 pix, ordinarie pris är 299 kr), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan hoppgunga i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen på denna gunga pågår bara en dag eftersom vi börjar få ont om tid inför flytten, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

50 pix är alltså utgångspris för denna gunga som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 12.00 i morgon tisdag. OBS! Hämtas helst innan fredag 10 april.

 

DSC00822

Och I KNOW – jag lovade sånt som kan skickas, och det kommer. Måste bara bli av med såna är storpryttlar innan flytten nu på fredag. Har en miljard grejer till som funkar finfint att skicka (både till mamma å bebis), så håll ut ni som inte bor i Estocolmo!

Övriga bloppisgrejer att buda på hittas här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!