Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bloppis!

bloppis

Okej darlings, nu kör vi ett bloppis-race igen! Vi är ju mitt i uppe i att packa ner hela vårt hem i lådor, och då inser man att man vill bli av med så mycket saker man bara kan. Så jag hoppas kunna bloppa iväg lite fler saker nu, innan själva flytten.

Kika på inläggen nedan för att se vad som bloppas bort denna gång. Vi kör samma upplägg som förra gången – budgivning som avslutas nu på tisdag kl 12.00. Den som lagt högsta budet då, vinner prytteln. Go go GOOOOOOO!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Vanja Wikströms webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!