Bloppis / Sleepcarrier SÅLD

iggy-sleepcarrier-2Denna flerfunktionspryttel har vi verkligen använt jättemycket och tyckt SÅ mycket om. Det är en Sleepcarrier; en multifunktionspryl som är en mjuklift, en bärsele, ett babynest, en madrass och en resesäng i ett. Och man gillar ju grejer som dubbeljobbar.

Vi använde den framförallt som resesäng när vi var i Portugal, och som lekmatta.

 

sleepcarrier-sova-näste

Här har vi snörpt ihop ändarna på den så att den blir som en säng, perfekt när Iggly började växa ur sitt näste. Och det som är extra fiffigt med den här grejen är att den har en (urtagbar) bottenplatta som gör att bebisen alltid ligger plant med ryggen.

Väldigt smidigt att den har handtag också, så att man bara kunde fiska med sig Igster. Man flyttar ju runt en hel del när de är såhär små – från vagnen till soffan till sängen till golvet till vagnen osv osv. Då är det fiffigt med handtag.

 

sleepcarrier bära

SleepCarriern kommer med en avtagbar sele, så att man kan förvandla den till en bärsele.

 

sleepcarrier mjuklift

Mjukliftsfunktionen!

Vi kör precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 300 pix, ordinarie pris är 1495 kr), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan Sleepcarrier i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

300 pix är alltså utgångspris för denna Sleepcarrier som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 12.00 nu på tisdag. OBS! Hämtas helst innan fredag 10 april.

Och I KNOW – jag lovade sånt som kan skickas, och det kommer. Måste bara bli av med såna är storpryttlar innan flytten nu på fredag. Har en miljard grejer till som funkar finfint att skicka (både till mamma å bebis), så håll ut ni som inte bor i Estocolmo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!