Bloppis / Skötbord till badkar SÅLD

DSC02869

Supersmart skötbord (kallas för Tvättbjörne) som man kan sätta på ett badkar av standardmått (där yttermåttet är 70 cm brett). Man behöver inte sätta några skruvar i väggen eller så, det står jättestadigt på badkarskanten.

Det finns en hylla undertill där man kan lägga blöjor och annat.

 

tvättbjörne

En vadderad dyna/skötbädd följer med. Ytterhöljet på den är av plast och lätt att torka av och rengöra. Supersmidigt skötbord och perfekt för trångbodda.

Vi kör precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 250 pix, ordinarie pris är 1599 kr), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan skötbord i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

250 pix är alltså utgångspris för detta skötbord som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 12.00 nu på tisdag. OBS! Hämtas helst innan fredag 10 april.

Och I KNOW – jag lovade sånt som kan skickas, och det kommer. Måste bara bli av med såna är storpryttlar innan flytten nu på fredag. Har en miljard grejer till som funkar finfint att skicka (både till mamma å bebis), så håll ut ni som inte bor i Estocolmo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Då lägger jag 500!

  Johanna 2015-04-07 13:31:01 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Det där skulle passa toppen i vårt nya badrum och till vår bebis som snart kommer :)! 450 kr lägger jag!

  Mimmi 2015-04-07 12:04:34 http://None
  Svara
 • Åh precis vad vi skulle behöva till vårt mini-badrum och bebis som föds nästa fredag! 400 budar vi!

  Johanna 2015-04-07 00:46:41 http://None
  Svara
 • Ååå det här skulle vara perfekt hemma hos inneboende oss just nu, har tänkt ta bort dotterns skötbord som tar upp en fjärdedel av vårt rum. 🙂 Lägger 250:-

  Nicole Vikström 2015-04-05 10:39:03 http://[email protected]
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!