Bloppis /Åkpåse&Multibag SÅLD

ord pris 1589 bjällra

Multibag från Bjällra of Sweden (läs mer om den här). Superfin och aldrig använd, vi fick den i present men hade redan styrt upp en åkpåse, därför blev det aldrig att vi använde den tyvärr.

Väldigt smart idé då den är tre prylar i ett: en åkpåse, ett babynest och ett mysigt bärskydd att knäppa fast på bärselen. Himla fiffigt. Den känns väldigt mysig och lyxig, och kommer i en dustbag.

Vi kör precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 300 pix, ordinarie pris är 1589 kr), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan multibag i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

300 pix är alltså utgångspris för denna multibag som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 12.00 nu på tisdag. OBS! Hämtas helst innan fredag 10 april.

Och I KNOW – jag lovade sånt som kan skickas, och det kommer. Måste bara bli av med såna är storpryttlar innan flytten nu på fredag. Har en miljard grejer till som funkar finfint att skicka (både till mamma å bebis), så håll ut ni som inte bor i Estocolmo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!