Fried brains

vanja wikström

I dag har jag spelat in en maaaaaaassa avsnitt av ”Älskade Unge”-programmet tillsammans med gänget ovan. Det var sjukt kul måste jag säga – och sjukt intensivt. Vi utgör ju en slags mammapanel som ska tycka till om en massa ämnen, och totalt plöjde vi igenom ett 15-tal olika diskussioner i dag. Det gör att man blir rätt slut i huvudet kan jag meddela. Tror knappt jag vet vad jag heter just nu.

Det var dock väldigt skoj. Vi pratade om saker som sex efter bebis, hur man ser på sin kropp efter graviditeten, hur arg får man egentligen bli på sitt barn – ja, sånt som de flesta föräldrar nog fnurlat en del kring. Och vi tyckte inte alltid lika.

Det var inte så att vi rök ihop såklart, men vi hade diametralt olika åsikter titt som tätt. Jag och Niklas har ju lämnat Iggy till barnvakt(er) ganska flitigt ända sen han bara var några månader, medan andra i panelen inte velat ha barnvakt en endaste timme på två år.

Och jag som är lite av en kladdfaschist (sitter alltid redo med en papperstuss när Iggy äter för att snabbt kunna torka bort sånt som hamnar utanför munnen) fick se hur en av de andra mammornas kids ser ut när hon äter (tänk en matburk som exploderat – över hela köket, typ). Ja, vi var helt enkelt rätt olika, vilket var skoj såklart för då blev det lite fart på diskussionerna.

Ska bli spännande att se resultatet, men jag är ändå lite nervös för hur det klipps ihop. För diskussionens skull tryckte alla på sina åsikter lite extra, och liiite nojigt är det nog ändå om nåt man sagt av någon anledning skulle ryckas ur sin kontext. Men men, det blir nog bra.

Nu är det dags för sängen, min hjärna känns friterad efter att ha tyckttyckttyckt i 7 timmar i sträck. Undrar just om jag kommer drömma om paneldebatter…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är alltid så himla sympatisk, så du har inget att oroa dig över. Kommer bli kanon. Längtar tills man kan se det:-)

    Vicki 2015-04-01 21:14:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!