Är ni med på ett experiment?

vanja wikström

Okej blogoliner – är ni med på ett experiment? När ni läser detta är vi på väg hem igen från vackra Verbier. Det innebär att det kommer dröja lite tills jag hinner blogga igen, men jag tänkte att vi kunde roa oss med nåt annat så länge.

Jag tänkte nämligen att vi skulle försöka imponera på Kimmen, killen som glad i hågen sörplar vin bakom mig på bilden här. Kimmen är Olivens (Niklas syster, henne har ni koll på vid det här laget va?) kille, och alltså kusin Rubens pappa. Han är en rackarns trevlig prick, sjukt lovely faktiskt, precis som Oliven.

Hursom – Kimmen är en entreprenör av rang och hans företagsresa är såväl imponerande som inspirerande. För omkring sex år sen startade han Whispr, en slags reklambyrå som var tidig med att hjälpa företag att synas på rätt sätt i sociala medier (hoppas jag förklarar detta ok nu Kimpis!).

Efter att ha slitit som ett djur sen dess, så har han byggt upp ett företag som blivit extremt framgångsrikt på den här fronten och numera representerar några av världens absolut största globala brands, t ex Disney och Coca-Cola. Inte illa pinkat, om vi säger så. Nyligen slogs Whispr ihop med ett annat företag, och tillsammans utgör de ett regelrätt dream team på den här fronten.

Men! Nu till experimentet. Kimmen (eller Joakim Leijon som han egentligen heter) är alltså VD och grundare av WhisprGroup. De är experter på analys, strategi och aktivering av digitala och sociala medier.

De har extremt fräsiga instrument för att mäta trafik och information på the internetz, och på skoj slog vi vad om hur många av er fina blogoliner som skulle klicka sig vidare till Whispr om jag länkade dit. Om vi skulle kunna knäcka antalet som klickat sig till Whispr efter att ha läst om företaget i ex Resumé. Det tror nämligen jag, och helt plötsligt var vadet på blodigt allvar. Och nu står det både värdighet och annat på spel.

Därför vore det extremt skoj att få vinna detta vad mot Kimpis, och tufsa till the King of Social Media ha ha! Och allt ni behöver göra för att hjälpa mig behålla värdigheten är att klicka här: WhisprGroup. Återkommer givetvis med resultatet, om vi vann eller inte!

Ses hemma i Svedala!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!