Följ med på en magisk dag i Verbier

Här kommer ett klipp från en helt FANTASTISK dag här i Verpan! Ni får se lägenheten vi bor i, hänga med upp i backen, gå på After Ski och leka med grodan såklart!

Tryck gärna på gillaknappen, och klicka här för att prenumerera på kanalen, så blir vi glada och peppade att göra mer klipp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Woop woop! Äntligen fick jag mitt efterlängtade klipp, stor tumme upp. Lika kul att se er tillsammans som på tu man hand!

    Lovisa 2015-03-29 20:09:57 http://www.nouw.com/lovisasvarld
    Svara
  • Härligt klipp som vanligt.

    Vicki 2015-03-29 10:04:00 http://None
    Svara
  • Vad härligt att fâ se lite av Verbier. Jag har bara âkt i franska alperna men jag har lust att testa Italien, och kanske fler mindre orter i Frankrike. Tycker du âker jättebra. Jag fick mycket sämre kondition och ork efter att jag blev mamma sâ jag har slutat âka off pist och âker oftast halvdagar nu. Men jag ska ta itu med träning sâ jag orkar hela dagar i skidbacken igen nästa vinter. Fingers crossed. Gick Niklas i skidskola i Verbier när han var liten?

    Isabelle 2015-03-28 12:32:53 http://None
    Svara
  • Men ååååååå vad jag blir avensjuk!!! Bodde i franska alperna för två år sedan och det är ju typ det bästa stället på jorden 😀 Kombon, träning, sol, god mat och energiboost är ju oslagbar!!
    Hoppas veckan fortsätter med sol, fantastika vyer och awesome skidåkning. Kände hur det riktigt högg till i alp-hjärtat, nu får jag sätta mig och kolla resor. Allt är ert fel hihi 😉 Ha en helt underbar semester!

    Michaela 2015-03-27 21:03:46 http://None
    Svara
  • Alltså jag orkar inte vad nice! Haft galen längtan efter skidor och alperna ända sedan Nils låg i magen och detta klipp gör det inte bättre 😉 Känslan du beskriver i backen förstår jag PRECIS. Man åker ju med ett konstant leende och bara att få njuta och vara tillsammans gör det så fantastiskt. Tack för dosen av underbara alperna, fick nästan en tår i ögat <3 Kram!

    Sofia 2015-03-27 15:09:30 http://None
    Svara
  • Wow så vackert! Önskar såå att jag kunde åka skidor eller snowboard, ser ju så härligt ut. Men är lite feg när det gäller både höjd och fart 😉 längdskidor tycker jag dock är skoj (gäsp säger ni ;D) kan man åka iväg på skidsemester och åka längdskidor? klingar inte riktigt rätt haha

    Julia 2015-03-27 13:07:43 http://None
    Svara
  • Vilka SKILLS Niklas ligger inne med! Jag är RIKTIGT imponerad att han kan filma samtidigt! Whoop whoop!

    Ellis 2015-03-27 12:28:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!