BLOPPIS!

bloppis

Älskade blogoliner! Nu drar vi igång fas 1 av The Vanja Wikström Bloppis! Jag kommer börja med att lägga ut ett gäng lite otympliga barnprylar som vi gärna blir av med innan flytten, så går vi över till kläder och sånt senare – ok?

Jag tänker mig att det ska funka såhär: enligt era önskemål kör vi budgivning, så jag sätter ett utgångspris på varje pryttel, sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ex babygymmet i babygyminläggets kommentarer alltså). Så att jag kan hålla reda på vem som vill ha vad.

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om den här!

Är det en stor grej (för stor för att skickas) så hämtas den hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo. Annars skickar jag saken hem till er mot en fraktavgift.

Hojta om jag missat nåt, men annars kör vi igång nu tycker jag! Och just det – alla bloppisinlägg finns samlade i kategorin ”Bloppis Mars 2015”, så att ni lätt hittar alla grejer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!