Bloppis / korgvagga

DSC05069

Okej blogoliner, jag kör igång bloppisen nu och börjar med ett gäng barngrejer som vi väldigt gärna blir av med innan vi flyttar. Först ut är denna korgvagga!

 

DSC05075

Den är superduperfin – gjord i flätad vit korg.

 

DSC05073

Den är i två delar, själva korgen och underredet.

 

DSC05072

Korgen står på vaggfötter så att den går att gunga.

 

DSC05071

Vi har själva fyndat den på loppis, så den har sina små skavanker. Fräsigt lagad med eltejp, går nog att göra snyggare för en pysslig mänska, hehe.

 

DSC05070

En madrass följer med. Obs att jag har svept in den i en leopardsjal, så madrassen är inte leopardmönstrad, utan ser ut som en vanlig madrass. Vadderad sidogrunka ingår också, den är inte heller perfekt utan kan med fördel ses över, alt om den pysslige syr ett nytt överdrag runt den existerande tunna skumgummi-”madrassen”.

Enligt era önskemål så kör vi budgivning, och jag tänker att vi lägger upp det såhär: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 250 pix), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan korgvagga i detta inläggs kommentarer alltså).

 

DSC05084

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

Nu testar vi hur det funkar det här med bloppis – 250 pix är utgångspris för denna korgvagga som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 16.00 nu på torsdag. BLOPPIS-PEPPEEEEEEEEEN!

Övriga bloppisgrejer hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Vanja! Jag har letat efter precis en sån, vad glad jag blev när jag såg den! Däremot har vi ett litet problem med plats, hur ”stor” är den? Längd & bredd? 🙂 kram!

    Mathilda 2015-03-18 11:54:14 http://None
    Svara
  • Alltså den är SÅ VACKER! Alldeles för liten för Z förstås och inte bor jag i Sthlm heller.. Tänk att ha massor av gröna klängiga och fluffiga växter i den, vore supersnyggt tror jag! Men den kräver förstås sin yta..

    Karin & Z 2015-03-17 21:41:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!