Bloppis / Badstöd för baby SÅLT

DSC08745

Limegrönt (ingen gråskalefixering där inte he he) badstöd för minibebis.

 

DSC08742

Sugkoppar undertill så att det sitter fast ordentligt i badkarsbotten. Ställbart, så att det kan anpassas efter en växande bebelino.

 

DSC08740

Vi använde det mycket de första månaderna då det kändes nojigt att bara plumsa ner Iggy i badkaret/handfatet. Med den här rackaren sitter bebelinon på plats och får stöd för huvudet, så att föräldrarna kan roa sig med att tvätta den lille godingen utan att oroa sig för att bebben ska slinta runt.

 

DSC08741

Enligt era önskemål så kör vi budgivning, och jag tänker att vi lägger upp det såhär: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 50 pix), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan badstöd i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

50 pix är utgångspris för detta badstöd som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 16.00 nu på torsdag.

Övriga bloppisgrejer hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!