Bloppis / Babygym SÅLT

DSC05094

Superfint babygym från Skip Hop med trädtema (heter Treetop Friends, se detaljerad info här).

 

DSC05110

Massa skojiga filurer som hänger med.

 

DSC05106

De är löstagbara och kan hängas på vagn/vagga/allt möjligt.

 

DSC05108

Alla filurer har utvecklande syfte – de prasslar när bebisen klämmer på den, det finns färgglada grejer att kika på, de spelar melodier med mera med mera.

 

DSC05099

Spegelfilur!

 

DSC05103

Även ”madrassen”/underdelen är full av skojiga saker som prasslar/blänker osv.

 

DSC05101

Underdelen är också gjord av olika material som bebisen tycker är spännande att ta på. En liten kudde följer också med som man kan lägga under bebisens bröst för att göra det lättare för den att ligga på mage när det är dags för det.

 

DSC05111

Enligt era önskemål så kör vi budgivning, och jag tänker att vi lägger upp det såhär: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 300 pix, ordinarie pris är 995 kr), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan babygym i detta inläggs kommentarer alltså).

 

DSC05088

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

300 pix är utgångspris för detta babygym som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 16.00 nu på torsdag.

Övriga bloppisgrejer hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!