Bloppis / Amningskudde SÅLD

DSC05113

UNDERBAR amningskudde! Jag ångrade själv att jag inte hade en sån här på plats redan när Iggy föddes, för ojojoj vad den underlättade. Jag trodde det var en buffel och båg-grej som man verkligen inte behövde (det var därför jag inte hade kirrat en innan BF), men jag ÄLSKADE denna kudde när jag hade klickat hem den. Så himla skönt att kunna lägga bebelinon på den, och SLAPPNA AV i armarna när det var dags att mata/amma.

 

DSC05114

Fint mönster – grå med vita moln.

 

DSC05115

Mer detaljinfo om den hittas här!

 

DSC05117

Enligt era önskemål så kör vi budgivning, och jag tänker att vi lägger upp det såhär: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 100 pix, ordinarie pris är 399 kr), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan amningskudde i detta inläggs kommentarer alltså).

 

DSC05119

Budgivningen får pågå i två dagar, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. Jag kontaktar den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

100 pix är utgångspris för denna amningskudde som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas). Budgivningen avslutas kl 16.00 nu på torsdag.

Övriga bloppisgrejer hittas här!

Det var allt för denna bloppisomgång! Har dock en miljard grejer till, men tänkte att vi börjar i liten skala så det inte blir för mycket på en gång. Och givetvis kommer nästa omgång att vara sånt som kan skickas så att alla kan vara med och buda. Men kände att det var bäst att börja med de här grejerna, då vi behöver bli av med dem innan flytten som bär av den tionde april.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!