Frullspo!

DSC00243

Tja – bjussar vi på Momspo i den här bloggen kan vi väl bjussa på Frullspo också tänker jag! Så – detta snaskade jag i mig i morse.

 

DSC00238

Försöker ju variera mig så mycket jag orkar för att fortsätta att tycka att det känns härligt att käka frulle hemma, och i dag fick jag till nåt som jag tror kan bli en ny favvo. Äggröra med en skvätt grädde och en nypa tryffelsalt, avocado och några extremt tunna skivor rökt skinka. Sjukt bra kombo! Dessutom matigt – och nyttigt.

 

DSC00239

Är en sån sucker för varma frukostar alltså. Om jag bara inte hade haft en sambo som spontankräks bara man nämner ”steka bacon på morgonen”, så hade äggröra och just – bacon – varit min standardfrulle 1A.

Har dock en teori om att turkey bacon kanske inte luktar lika mycket när man steker det (och det är doften som Niklas inte tål), så kanske kanske att jag vågar köpa hem det och prova. Vad säger ni? Är det någon som testat turkey bacon – luktar det mindre?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Funkar utmärkt i micron oxå, lägg några ark hushållspapper på en tallrik, lägg ut bacon skivorna och täck över med ytterligare några ark och kör tills du har fått det krispigt efter smak.

    Viveca 2015-03-13 19:46:48 http://None
    Svara
  • Hej Vanja,

    Tänkte precis som ovan kommentar tipsa om att köra bacon i ugnen, slipper massa stekos.

    Sätt ugnen på 200 grader, lägg ut baconet på bakplåtspapper och sedan in i ugnen i ca 10 minuter! 🙂

    Isabell 2015-03-12 17:28:09 http://None
    Svara
  • Är själv veg men när ja ska tillaga bacon för att överraska min man kör ja dom i ugnen, blir grymt enligt han 🙂 knaprigt men utan odör:) winwin

    Emelie 2015-03-12 15:08:46 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!