En del av inredningen

DSC09739

…så börjar det kännas, min relation till Nytorget 6. Det är ett av mina absoluta favorithak (ni som följt el bloggo ett tag vet ju att det inte är någon hejd på min vurm för detta ställe), och på sistone har jag varit där så mycket att det nästan kan räknas som maniskt. Det är faktiskt inte ovanligt att jag lyckas hänga där ett flertal gånger per dag. Som i dag till exempel.

 

DSC09740

La familia inledde nämligen dagen där – snaskandes fredagsfrulle. Grodan har sen länge benkoll på alla lampor på Nytorget 6, men i dag upptäckte vi en ny favvo – en gigantisk elefanttavla! Förstår inte hur vi kunnat missa den. Mycket spännande tyckte Iggy, som också lärde sig att elefanten säger ”tut tut”.

Och jag måste ju bara säga att det är ju HELT BANANAS hur kvickt de här små liven lär sig? På typ 30 sekunder kopplade han ihop ett djur med ett nytt läte. Crazy crazy. Blir så himla impad. Vore ju finfint om den där branta inlärningskurvan följde med upp i min egen ålder. He he.

Hursom – avslutade även dagen på just Nytorget 6, med ett väldigt roligt och inspirerande möte med en dito brutta. Men. Mer om det senare i kväll. Nu är det dags att packa ihop här på office och bege sig hem. Och kolla om Iggy kommer ihåg att elefanten säger ”tut tut”…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!