Donnie Darko Day

DSC09677

Eller okej, nej. Ingen riktig Donnie Darko-DAG kanske, men vi hade i alla fall ett Donnie Darko-INSLAG. Nämligen ovan filur.

Men hur mycket den/hon än liknade DD-kaninen, så handlade detta gnagarbesök om nåt HELT annat. I dag ringde det nämligen på dörren, och då stod denna blå påskhare utanför – med ett paket till Iggy. Det är sånt som kan hända när man bloggar. Tydligen.

 

DSC09673

Piggly fick en påse med leksaker, lite gotte och en inbjudan till leksaksaffären Boink Store´s påskfest. Väldigt snällt såklart. Men den största behållningen var nog ändå att HA EN STOR RACKARNS BLÅ PÅSKHARE I VARDAGSRUMMET…! Overkligt.

Haren själv var impad av Iggy, eftersom han inte började gråta vid åsynen av detta märkliga mänskodjur. Det hade nämligen alla de andra kidsen som haren besökt denna dag gjort. Grodan var väl inte superavslappnad i harens sällskap – ett tag såg det till och med ut som om underläppen skulle börja darra. Men då tog den vana haren kvickt av sig masken och visade sitt väldigt snälla flickansikte. Och då byttes underläppsdarret mot smilgropar. Phu.

Nåväl, vi tackar ödmjukast för påringningen, och ser fram emot fler märkliga besök i framtiden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Är det månne samma hare som Elaine skrev om?
    På tal om det, vilka bloggar läser du själv Vanja?

    Johanna 2015-03-06 20:41:51 http://morgonstunder.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!