Bästa nattcremen!

beaute pacifique clinical super 3 booster 2

Jag får ganska ofta frågor om min hudvårdsrutin och vad jag använder för produkter, så nu tänkte jag passa på att tipsa om en av mina absoluta favoriter!

Det är en kräm som heter Clinical Super 3 Booster, från ett märke som heter Beauté Pacifique. Märket är ett salongsmärke, och jag fick tips om denna kräm av min hudterapeut för kanske 5 eller sex år sen. Har använt den varje dag sen dess (eller natt kanske jag ska säga, då jag har den som nattkräm) och tycker den är grym.

Krämen är fullproppad med 3 olika typer av A-vitamin. Jag började använda den för att förstärka min hud som är ganska ”tunn” och genomskinlig. Den hjälper även mot solskador, orenheter och fina linjer.

 

beaute pacifique clinical super 3 booster

Jag har den varje natt, och nåt jag verkligen gillar är att den även funkar att ha på ögonen. Så man slipper krångla med flera krämer nattetid.

Den är ganska stark och ”aktiv” eller vad man nu ska säga, så man kan börja med att köra den varannan eller var tredje natt/dag, tills dess att huden vant sig. Jag tycker den är grym, och det är en av mina All Time Faves på hudvårdsfronten.

Får ofta höra att jag har fin hy och/eller att jag ser yngre ut än mina snart 37 bast (tack tack tack), och jag tror väl att en större del av hur man ser ut har med gener att göra. Men sen är jag rätt övertygad om att bra hudvård verkligen kan påverka, så att investera i ett par riktigt schyssta hudvårdsprodukter (som denna kräm) tjänar nog alla på. Att skydda ansiktet från solen och steka ciggen är såklart minst lika viktigt.

Men – här har ni alltså en av mina All Time Faves på hudvårdsfronten. Den hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • […] salongsmärket Beauté Pacifique. Har ju tidigare skrivit en kärleksförklaring till den krämen i det här inlägget, läs gärna det om ni vill veta mer. Det är en kraftfull A-vitaminkräm som hjälper mot tunn och […]

    Svara
  • Hej vanja

    Josefine 2015-03-10 10:25:20 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!
    Tack för bra tips här på bloggen! 😀
    En fundering bara; bilden på krämen som du håller i är inte densamma som den du länkar.
    Är jättesugen på att testa den du håller i, men jag hittar inte den på nätet. Var fick du tag i din? 🙂

    Kram

    Emilia 2015-03-08 17:05:55 http://None
    Svara
  • Hej!
    Älskar din blogg, du är grym! positiv och energisk, den enda blogg jag faktiskt följer… tom härifrån Costa Rica, du inspirerar mig till att vilja mer. Har en dotter som också precis fyllt 1år och har följt dig sen graviditeten. Du ser inte en dag äldre ut än 25, tror att det har mycket att göra med hur man är också, negativitet drar till sig rynkor så… du behöver ju inte oroa dig. 🙂
    Denna kräm blir mitt nästa ”unna mig själv köp” när jag kommer hem (och har råd).

    Puss på er och ha en super bra helg med charmtrollet!

    Nicole 2015-03-06 03:26:06 http://dagbokish.vimedbarn.se
    Svara
  • Kanske vore något för mig 🙂 Får också ständigt komplimanger för min hy men det är ju med foundation 😉 Utan så är den just tunn och genomskinlig, ser sådär fräsch ut… Kan du inte berätta hela din hudvårdsrutin? Alltså, vad tvättar du med, vad har du för dagkräm osv? Kram!

    Emma 2015-03-05 22:18:29 http://None
    Svara
  • damn gener 😀 skulle köpa varendaste kräm om jag kunde se ut som du

    Johanna 2015-03-05 21:33:02 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Hejsan! Sitter och letar lite nya hudkrämer och du verkar vara något av en expert 😉 Har du testat någon av Dr Organic’s produkter? Är student så har inte superekonomi direkt men vill gärna ha lite mer skonsamma krämer till ansiktet utan att behöva lägga hela studiebidraget. Dr Organic hade helt ok priser tyckte jag, men hittar inte så mycket omdömen och innehållsförteckningarna är långa vilket väl inte brukar vara något bra… Jag är 22 år och har än så länge inget behov av anti-rynk-grejer, min hy räknas nog som ”normal”, lite åt det torra.. Har du andra tips på dagkräm och ögonkräm som gärna är ekologiska och inte i övre prisklassen så får du (eller någon annan som läser detta) gärna tipsa om det! 🙂

    Emma 2015-03-05 17:39:53 http://None
    Svara
  • Wow!! 37 skulle jag aldrig gissa på. Du ser ut som fräsch 20-åring! Krämen är beställd så nu håller vi tummarna för att se lika snygg ut som dig vid 37! ;p kramar

    Sofie 2015-03-05 17:01:13 http://None
    Svara
  • Haha jag blev SÅ chockad igår när jag fattade att du var 37, var helt övertygad om att du var typ 25? Alltså på riktigt. Håller verkligen med Johanna; smashing!

    Paula 2015-03-05 15:25:38 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Alltså Gud jag trodde inte en sekund att du skulle vara 36. Var tvungen att googla och insåg att du inte skämtade. Trodde du var typ som jag (27). Max. Smashing är du!

    Johanna 2015-03-05 14:38:46 http://johannaelle.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!