Vanilj, choklad&kaffe

vanilla chocolate coffee

Jamen HEJA ER! Massa finfina tips på spännande parfymer att kolla in nästa gång jag tar en snifftur! Tack hörrni, ska verkligen kolla in era tips. Några blev jag supersugen på, som Van Cleef & Arpels-tipset. Flowerbomb har jag också varit inne på tidigare, men min lillasyster har haft den rätt länge så det känns liksom som ”hennes” doft nu. Så den går bort av det skälet tyvärr.

Måste ge er MVG i tipspresterande dock – så himla kul att ni prickar så rätt! Ni har verkligen förstått vad för typ av doft jag är ute efter. Galet egentligen – ni fick ju bara några meningar och en referens. Men på nåt lurigt vis har ni ändå lyckats förstå hur jag vill dofta (Emelie – helt rätt!). Ni känner verkligen mig – el bloggo funkar! Ha ha…

Har förstått att jag ska kika efter dofter som innehåller vanilj och choklad (tack Vicki), så det ska jag göra. Och så får jag väl snappa med mig ett gäng kaffebönor också då, för att rensa nosen mellan sniffningarna. Ni e bäst – tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Tack själv Vanja. Måste ju tipsa tillbaka. När jag kan. Jag har ju lapat i mig av dina tips ett bra tag nu. Bebis tv under matning. Funkar utmärkt. Somna snurrande bebis i vagn. Tummen upp. Eko grejer. Ser fram emot att hämta dem i efm. Ta fram bootcutsen. Äh…hmmm… hade blivit lite för små. Får investera i nya. För det är jäkligt snyggt.

    Vicki 2015-03-04 14:49:12 http://None
    Svara
  • Armani Si är min favvo, så självklart måste jag pusha för den lite.. Bergamott, mandarin, vanilj etc…. Mmmm 😉

    Josefin 2015-03-03 19:58:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!