Magi på flaska – eller?

DSC09519

En rackarns trevlig bonus med fredagens tjejmiddag var att jag fick med mig den här lilla raringen hem. Estée Lauders Advanced Night Repair – ett serum som jag hört en väldans massa gott om, och som jag varit sjukt sugen på att testa men bara inte kommit mig för.

En av tjejerna på middagen är en superdupererfaren makeupartist som jobbar i skönhetsbranschen, så hon hade med sig denna som en present eftersom hon visste hur peppad jag är på denna produkt.

(Det är för övrigt hon som sålt in det här serumet till mig. Hon tycker det är det bästa hon testat, vilket säger mycket då hon testat typ ALLT.)

Det säljs en sån här flaska var åttonde sekund, så tydligen finns det fler fans.

 

DSC09520

Ni vet ju vilken sucker jag är för krämer, så hela min varelse hoppade glädjeskutt bara av att hålla denna lilla flaska i handen. Man ska ta fem droppar morgon och kväll, och serumet ska göra alla möjliga braiga saker för ens hud.

Och nu kommer ni tycka att jag är heeeelt knäpp – men jag tycker redan nu att jag ser skillnad på huden…! Jag tror nog att det är omöjligt, för det måste nog gå ett par veckor innan man ser någon förändring. Så kanske (förmodligen…) är det bara min krämtokighet som gör att jag ser i syne.

Men jag lovar att återkomma om ett slag när jag testat lite längre, och avge en ärlig rapport. Vet ju att det huserar fler krämnördar här på el bloggo som säkert uppskattar en recension. Tänk om detta är askungekrämen liksom? Man hoppas ju alltid…

Och på tal om krämer – tack snälla för alla era tips på Locobase-inlägget. ÄLSKAR när ni delar med er av era favoriter – det är ju så man hittar nya egna favvisar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Jeg har atopisk eksem, og er spesielt tørr i ansiktet, og den lille flasken er gullverdt! Du kan tro at jeg ble lei meg når jeg innså at jeg glemte å kjøpe en på Arlanda i januar… Dersom noen andre har noen gode tips til gode (men ikke Locobase-fet) krem til ansiktet for meget tørr hud – rop ut, vær så snill! 🙂

    Jenny 2015-03-01 15:31:56 http://None
    Svara
  • Sugen att få en kik in i ditt badrumsskåp!

    Lena 2015-03-01 13:25:13 http://None
    Svara
  • Åh, nu blev man köpsugen! Men är innehållet i den ok? 🙂

    anna 2015-03-01 13:01:32 http://None
    Svara
  • Menar du att man ska dricka det eller massera in det i huden

    m 2015-03-01 12:34:40 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!