Passa på att shoppa eko!

rekobutiken

 

Till och med i kväll lördag 28 februari så har ju alla ni fina blogoliner 20% rabatt (rabattkod: vanja) på allt i min kompis Ninas fina ekologiska webbshop. Så passa på att shoppa loss medan rabatten fortfarande gäller vettja!

Jag var ju inte sen på att utnyttja min egen rabatt (hehe), så jag klickade hem lite nya grejer från favoritmärket Dr Bronner´s. En hand/kroppskräm med doft av lavendel och kokos (hittas här) och en hand/kroppstvål i lemongrass/lime (hittas här).

The Best Deodorant In The World åkte såklart också med i varukorgen (recension kommer, lovar).

 

attitude eko universalspray

…liksom den här universalsprayen (hittas här). Vill ju gärna byta ut alla våra städ- och rengöringsprodukter till ekogrejer, så jag hoppas att den här är lika effektiv mot smuts som den är snäll mot planeten.

Hurusom, ni som ännu inte klickat hem nåt – bege er till Rekobutiken omedelbums å fynda nåt skoj tycker jag! Ange rabattkod vanja i kassan så får ni 20% på hela köpet. Gäller alltså till kl 00.00 i kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • tack för eko-rabatten 🙂 jag satsade också på universalsprayen, hoppas den funkar bra! ser även fram emot att testa min första eko-deo (tack även för inspirerande inlägg tidigare).
  /Anna

  Anna M 2015-03-03 23:17:51 http://None
  Svara
 • På tal om ekopryttlar måste jag bara dela med mig av ett tips. En del ”vardagligare” satsar ju lite på det här med hållbara plagg, tillexempel Lindex och Gina Tricot. Med tanke på att du letade t-shirts för ett tag sedan kanske du hittar något här även om du har T&T tröjorna. Billigt och hållbart, det är bra det! http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/hallbara-basplagg/ccollection-corganic-p1.html och http://www.lindex.com/se/dam/sustainable-choice/#!/page1/row1

  Ebba 2015-03-01 15:33:32 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!