Kejrå…

bananpannkakor

Eftersom det var så många som tyckte att jag missat några viktiga ingredienser på bananpannkisfronten, så kaaaanske jag vågar mig på det igen. Kanel, vanilj och kokos verkade de flesta vara eniga som skulle till för att upplevelsen ska bli så där Sofi Fahrman-ig liksom.

Men. Ni bananisvurmare – ni såg väl hur många i kommentarsfältet som liksom jag inte riktigt tyckte att dessa pankisar levt upp till sitt rykte? Så jag är ändå tveksam till om kanel å kokos får över mig på er sida. Vi får se om jag ger dessa hypade plättar en chans till. Men om jag gör det så lovar jag att putta i kanel, vanilj å kokos. Deal?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag gör bananpannkakor som vanliga, med mjölk/mjöl/ägg, gott om man har rätt tillbehör 😉

    Emelie W 2015-02-23 13:58:01 http://None
    Svara
  • Äckligt, jag provade en gång det räckte.

    Malin.K 2015-02-23 12:49:37 http://None
    Svara
  • Alla kan inte gilla allt, så är det ju. Gillar man t.ex inte banan är det ju kört från första början, haha. Och en del gillar kall banan men inte när den värms. Jag själv skulle kunna äta det till frukost varje dag. Har tänkt prova att frysa ner och se om de håller sig lika goda. Bjöd min mamma på det och hon älskar de och äter de gärna utan tillbehör. Min bror där emot ratade de direkt. Så så är det ju. Men det finns ju många andra recept på pannkakor utan mjöl. Prova med cocosmjöl och kvarg t.ex, de är rätt goda de med.

    Julia 2015-02-23 12:27:21 http://None
    Svara
  • Testa dessa http://www.greenkitchenstories.com/flour-free-banana-blueberry-pancakes/ Funkar utan blåbär också och stekta i kokosolja eller smör blir de oftast supersmarriga 🙂

    Ellen 2015-02-23 11:34:43 http://None
    Svara
  • Jag har testat jamie olivers amerikanska pannkakor med rivet äpple i. Väldigt enkla att göra (inte för att några pannkakor är svåra att göra) och väldigt mysigt att få laga dessa med sina barn, när de har åldern inne:

    Bytte även ut äpplet mot banan och toppade dessa med grekisk yoghurt och honung. Det ger lite mer vuxensmak till det hela.
    Jag kan verkligen rekommendera dessa!

    Magda 2015-02-23 10:22:28 http://None
    Svara
  • Jag har bara testat bananpankakor ett fåtal gånger och jag håller med dig om att det inte var särskilt gott. Men sist stoppade jag ner 1 banan, 2 ägg och 1 dl havregryn i en mixer och stekte sedan små pannkakor. Och det blev faktiskt gott på riktigt! Mycket mer pankaksaktiga! Värt ett försök! Kram

    Idun 2015-02-23 10:19:13 http://None
    Svara
  • Hur mycket man än tillför så smakar det alltid för mycket banan enligt min åsikt så utmana inte ödet utan kör på smaskiga amerikanska för smaklökarnas skull haha 😉 (alla ni bananpannkakeälskare ta inte min kommentar bokstavligt utan med en nypa salt och en gnutta retlig kärlek)

    Johanna 2015-02-23 09:51:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!