Sucker för suckulenter

DSC09242

Jag är i stort behov av förändring här hemma. Vi ska ju flytta som ni vet, och jag har hamnat i det där tillståndet som gör att man liksom redan övergett platsen man bor på nu. I huvudet och i hjärtat har jag redan flyttat ut från vår lägenhet.

Det gör att jag är trött trött trött på ALLT som har med vårt boende att göra, inredningen i synnerhet. Vi är ju sugna på en lite annan stil i nästa lägenhet, och I CAN´T WAIT tills dess att vi får realisera våra idéer.

Men, redan nu börjar jag sparka bakut här hemma. Känner att jag måste småfixa med lite grejer för att tycka bättre om vår nuvarande inredning dessa sista veckor. Så i dag gick jag loss på ett gäng suckulenter, och arrangerade om litegrann på vårt köksbord.

 

DSC09249

Ingen jätteinsats, men en liten förändring som kommer göra mig lite gladare varje dag tills dess att vi flyttar.

 

DSC09246

Köpte ett bleckfat och ett gäng små suckulenter som fick bilda ett lovely team med mitt murgröneskott.

 

DSC09247

Som sagt, ingen jättegrej. Men viktigt för…vardagsglädjen. Nu står jag ut ett par veckor till.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vi flyttade för en månad sedan och jag känner igen mig i fenomenet trött på gamla lägenheten. Vi märkte i misstag ett sätt som fick oss att älska den igen. Storstädning! Bokstavligen. Vår hyresvärd skulle komma och visa lägenheten åt nya potentiella hyresgäster och då kände vi press på att se till att allt var tipp topp. Vi fixade med ljus, dofter och mysbelysning (japp, hela köret) den veckan var det som att bo i en ny lägenhet, eller som att förälska sig i sin gamla lägenhet på nytt. 🙂 Dina små suckulenter är helt perfekt början på en eventuell nyförälskelse 😉

    Johanna 2015-02-23 21:21:04 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Fint i all sin enkelhet

    Vicki 2015-02-23 14:36:14 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!