Ödets ironi

vanja wikström musik

Men alltså. HUR knäppt är inte livet? På musikfronten har det ju liksom varit intet nytt så att säga rätt länge nu. Och så i går – bara för att jag skrev det där blogginlägget bergis, livet måste liksom påminna mig om att jag fortfarande inte vet ett skvatt eller har någon aning om vart mitt liv ska ta vägen – så damp det ner ett väldigt intressant mail.

Det var från min förlagssnubbe, Pelle. (Även känd som Idol-Pelle då han satt i juryn något år ha ha…) Huxflux så har en gammal låt jag skrivit pitchats till en artist, och ska nu spelas in. Det är ju bara för knäppt – vilken tajming va?

Pelle är en sjukt duktig snubbe, helt klart ett av de tyngsta namnen i branschen. Han jobbar främst mot Asien numera, då det är där som det fortfarande säljs skivor och går att göra pengar. Dessutom är artisterna helt bananasduktiga. Så min låt kommer spelas in av en tjej från Taiwan som tydligen är en riktig popstar i Asien HUR kul? Och HUR märkligt?! Ibland måste man ju bara ta sig för pannan för att livet bjussar på så knasiga överraskningar.

 

vanja wikström musik

Men jag tackar å tar emot, bockar ödmjukast inför musikguden som fick detta att hända. Vi får se vad det blir av låten. Fast egentligen spelar det ingen roll om den drar in några stålars eller inte. Jag tycker bara att det är så jävla kul att jag kan sätta ”Har skrivit låt åt Taiwanesisk popstar” på min bucket list, ha ha.

Skickade i alla fall tillbaka förlagskontraktet med vändande post (ivrig? jag? vaddå?), och tryckte på Max Martin som frimärke. Kändes ju passande.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men så otroligt kul!! Grattis!

  Sara L 2015-02-20 10:58:43 http://None
  Svara
 • Roligt hur mycket tycks hända på samma gång ibland ^^ Grattis

  Johanna 2015-02-19 18:16:14 http://morgonstunder.com
  Svara
 • Det kanske är hemligt, men vad heter hon?

  Maya 2015-02-19 11:39:03 http://None
  Svara
 • Fan vad coolt! Grattis <3

  Karin & Z 2015-02-19 10:46:40 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Vet du vad din fina långärmade baströja från samsoe samsoe heter? Och hur är dom i storleken? Normal?
  Tack för underbar blogg, vlogg och insta! 🙂 kram Lisa

  Lisa 2015-02-19 10:15:37 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!