Office faves

crabtree & evelyn pomegranate argan & grapeseed

Min kompis som var över hos mig på en fika i går gav mig en så himla mysig present. Vi har som tradition att ge varandra personliga favoriter (det var hon som gjorde att jag fick upp ögonen för magiskt braiga Dr Lipp, som jag ÄLSKAR), och i går fick jag två nya favvosar: handkräm från Crabtree & Evelyn i doften Pomegranate, och ekologiska mullbär.

Jag är totalt handkrämsberoende krämberoende (finns ingen del av kroppen som inte förtjänar sin egen lyxiga kräm tycker jag), och fy rackarns vad den här lilla tubens innehåll doftade gott! Perfekt att ha på kontoret, så att jag alltid har lite lovely fukt inom räckhåll.

Jag tycker det är sjukt obehagligt att tvätta händerna utan att få smörja in dem efteråt. Känner mig torr, fnasig och allmänt miserabel. Vad gäller läpparna är jag ännu värre. Jag tror (på riktigt) att jag skulle implodera om jag inte fick sätta på lypsyl så att läpparna liksom ”glider” mot varandra. I know, jag är beroende.

Någon mer med samma krämbehov därute? Vi kanske ska bilda en grupp; ”Hej jag heter Vanja och jag är krämberoende”. Eller så gör vi inte det. Det är ju så mysigt med krämer. Vi skippar gruppen. Jag gillar mitt krämberoende.

 

mullbär

De här små mullbärsrackarna tyckte jag var väldigt smarriga, så de är ett hett tips till er som är sugna på att hitta lite nyttigare snacks. De är sprängfyllda med järn och c-vitamin, och är liksom lite göttigt sega och tuggiga, typ som godis. Finns på hälskosten.

Tydligen ska de även hjälpa till att minska sötsuget, upplyste glammis-Picklan mig om precis. Hon har tidigare jobbat rätt länge just i hälsokostbranschen, så hon brukar ha bra koll.

Mullbären fick också följa med till office, gillar att ha lite nyttiga snacks på skrivbordet som man kan snaska loss på.

 

ekologisk choklad

Men – vad gav jag henne då, kanske ni nu undrar? Jo – vi gick (tydligen) i samma hälsokosttankar, för hon fick ekologisk choklad (de från Chocolate & Love är dessutom lika snyggt förpackade som de är smarriga), och en ekodeo. Såklart. Jag försöker ju sprida ekodeons evangelium så gott jag kan.

Tycker det är en bra tradition att ge varandra favvosar, då blir det alltid personligt och behöver aldrig bli dyrt. Det kan vara ett nagellack i en färg som bara är SÅ FIN, ett doftljus med en to die for-doft, ett anteckningsblock som förgyller vardagen – eller handkräm och mullbär.

Hursom – tack fina Mira för väldigt lovely nya favvosar, bollen du gav till Grodan är också en ny favvo i lekkorgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • U
    Rasäkta allt kom inte med, det jag skulle skriva var att jag fick duscha innan med descutan och inte smörja in mig efteråt,
    Det var ingen trevlig upplevelse kan jag säga för en kräm nörd som jag.

    Stina 2015-02-18 23:42:35 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Härligt att höra att vi är fler krämberoende, jag har opererat mig idag och det väet

    Stina 2015-02-18 23:38:46 http://None
    Svara
  • Haha det där lät som jag. Ansikte, händer och läppar. Främst läppar, hatar när läpparna är torra. Använder ett super bra men super dyrt cerat nu från comfort zone, kan inte vara utan det. Älskar btw den handkrämen också, doften lilja är fantastisk.

    Nathalie 2015-02-14 15:29:26 http://None
    Svara
  • Min personliga favorit denna fredagsmyskväll: polly SALTLAKRITS! Jag är i himlen!

    Elin 2015-02-13 22:16:09 http://None
    Svara
  • Här är en till krämberoende! Får panik av torra händer och läppar, har smort med allt möjligt konstigt i nödsituationer. Läppglans på händerna, olivolja på krogen etc…

    Jag tänkte bara på en grej gällande ekodeo. Undrar bara vad det finns för belägg för att vanlig deo kan leda till cancer? Trodde man kommit fram till att det inte var en fara trots allt? Menar inte att klaga på dig nu, vill bara säga att det finns många därute (inkl jag själv) som är väldigt rädda för cancer, och det kan vara lite risky att skriva en sån sak, ”akta er för vanlig deo – ni kan få cancer!”, när de allra flesta trots allt använder vanlig deo. Kan ju skrämma slag på folk… 🙂 Förstår att du menar väl och vill sprida ekodeons evangelium som du säger, men blir lite läskigt för vissa tror jag.

    anna 2015-02-13 19:27:23 http://None
    Svara
  • ”Hej Vanja” (svarar i gruppkör). Här är en gruppmedlem till. Jag är löjligt beroende av att smörja locobase på läpparna inför nattsömn. Skulle på riktigt inte kunna sova utan. Fattar inte hur folk gör.. En fuktar läpparna med tungan, andas -det blir torrt, en fuktar, andas igen -torrt, fuktar, andas….. GAAAH! Lika viktigt är det att ha locobase på flyget. Hatar den torra flygplansluften, får läppfnas av bara tanken 😉 Jag har alltid med mig flera tuber vid resor, en vet ju inte vem som kan tänkas vilja komma över ett exemplar liksom!

    Fin bild på chokladen btw!
    Kram

    Karin & Z 2015-02-13 18:28:28 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!