FLT!

vanja wikström

Nej – jag har inte varit på studiebesök hos Förenade LandsortsTidningar i dag, däremot är det FöräldraLedighetsTorsdag. Därav det minimala bloggandet. Jag har fokuserat på mitt barn i dag, kan man väl (lite styltigt å stroppigt) säga. Då fick el bloggo snällt stryka på foten.

Som ni vet är ju jag hemma med Grodan varje torsdag nu fram tills dess att han börjar på föris, och rackarns vilken fullpackad dag vi hade i dag jag å bebelino! Pappsen var med till en början, då vi inledde torsdagen med ett frullebesök på Nytorget 6.

Där slöks det avocadomackor, kallpressade juicer å lattes medan Grodan härjade runt i restaurangsoffan.

 

vanja wikström

Sen hann vi med att träffa Iggys morfar, moster Mini och gå på sångstund på öppna föris. Lyckades även klämma in lite shopping (har hittat den perfekta tishan på Twist & Tango, så nu måste jag ha den i alla färger) OCH en kompisfika. Inget dåligt dagsverke.

Att shoppa med mamsen är inte direkt Grodans favoritsysselsättning, men som tur var fanns det en väldigt söt hund inne i butiken. Och Grodan – som just lärt sig säga ”voff voff” när man frågar den klassiska vädsägerhundeeeen – lät mig därför prova kläder relativt ostört medan han roade sig med att peka och voffa, voffa och peka.

Nu ligger jag faktiskt med macen på magen i sängen å knattrar in detta inlägg. Bredvid mig har jag en liten god bebis som vaknade av ett ruskigt hostanfall för 15 minuter sen, blev vääääldigt gråtig och då fick flytta över till mig. Så det blir en gäst i sängen i natt. En hostig gäst. En hosta som jag tyvärr gett honom (har fortfarande inte repat mig helt efter den där sabla feberflunsan, och efterdyningarna är rethosta deluxe).

Så – en hostig mamma och en hostig bebis i en liten soffa. Kan bli en lång natt det här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vanja! Jag är på jakt efter den bästa t-tröjan. Har t&t olika modeller eller finns det bara en? Vad ligger dem på? Har du några favorit jeans/byxor som du kan rekommendera?

    Hade blivit jätteglad för ett svar och du, tack för förra :).

    Trevlig lördag!

    Ps: hoppas på att du lägger upp en video om din bakgrund och vägen till ditt företag. Hur gjorde du? Hur fick du just idéen med glam?

    Kram

    Malin 2015-02-13 23:57:18 http://None
    Svara
  • Usch och fy för hosta och snor. Ibland känns de som att de ska hostas och smöras fram till midsommar

    Karoline 2015-02-13 04:31:10 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!