Rätten att välja kejsarsnitt

kejsarsnitt

Eftersom rätten till att få välja kejsarsnitt som förlossningssätt ju är lite av en hjärtefråga för mig, så vill jag gärna tipsa om en Facebookgrupp som jag verkligen kan rekommendera. Den heter just Rätten Att Välja Kejsarsnitt, och man kan gå med oavsett om man är en nyfiken icke-gravid, eller en preggofierad tjej i valet och kvalet.

Gruppen är stängd, så man måste bli insläppt. Det innebär att allt som sägs i den gruppen stannar där. Ingen outning alltså, av vad som sägs eller vilka som hittas där. Det är en trygg plats utan ifrågasättanden, oavsett skäl till snittet.

Det är INTE en plats där man debatterar ks vs vaginal förlossning, utan det är en grupp för alla som är positivt inställda till kejsarsnitt, och som vill lufta tankar om det ena eller det andra.

Jag visste (tyvärr) inte om att den fanns när jag gjorde min snittresa, jag hittade den för några veckor sen. Tycker diskussionerna som förs där är väldigt intressanta, man kan ställa öppna frågor och få svar från en massa kvinnor som genomgått ks av olika skäl och upplevt det på olika sätt.

Och eftersom jag vet att det finns ganska många som läser el bloggo som har funderingar kring just det här med snitt, så tänkte jag att jag skulle tipsa om denna fantastiska grupp. Den hittas här!

Och på tal om kejsarsnitt – I hear ya! En uppdatering på snittfronten är på gång, tror vi tar det i en video inom kort. Och jag har heller inte glömt bort att jag fortfarande (skäms som en friserad pudel) inte har skrivit del 3 av min förlossningsberättelse. Den kommer, jag lovar. Vilket år som helst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!