Bästa pudret EVER

by terry hyaluronic hydra powder

Okej blogoliner – för dem av er som tycker det är skoj med smink, så är det dags att plocka fram pennan och plita ner detta tips. För det här är verkligen en superdupermegafantastisk produkt! Världens BÄSTA puder: Hyaluronic Hydra-Powder från märket By Terry.

 

hyaluronic hydra powder by terry

Kvinnan bakom detta märke är smartingen som uppfann Touche Éclat – ni vet, YSL´s magiska penna som trollar bort ringar under ögonen.

(En produkt som hon för övrigt vidareutvecklade och förbättrade när hon startade sitt eget märke By Terry. Har inte testat den, men den ska vara ÄNNU bättre än Touche Éclat, och heter Touche Veloutee.)

Hursom, fick tipset om detta puder av en kompis som länge jobbat som makeupartist. Hon var helt knäckt över hur bra det var, och när en makeupartist (som dessutom alltid är sjukt flådig själv) säger nåt sånt, så MÅSTE man ju liksom prova. Och shitoberto vad jag är NÖJD!

 

by terry hyaluronic hydra powder

Har använt Hyaluronic Hydra-Powder sen i höstas, men det är så drygt att man kan tro att jag köpte burken i går. Trots att jag duttar på mig det varje dag, så känns det inte som att det händer nåt med askens innehåll.

Och jag öppnar nog faktiskt inte asken mer än kanske två gånger i veckan. Jag tar borsten och duttar runt ganska ordentligt i puderburkens lock, så att jag jobbar in rätt mycket av produkten i borsten. Sen sveper jag över de partier som jag vill matta ner (panna/näsa/haka) innan jag går hemifrån, och ställer tillbaka borsten i badrumsskåpet.

Nästa dag gör jag samma sak – utan att fylla på med puder. Det är så jäklans drygt, och det sitter liksom så mycket i borsten, att jag kan använda samma ”laddning” flera dagar i rad.

 

by terry hyaluronic hydra powder

Känslan av att ha det här på huden är faktiskt helt fantastisk. Det är HELT osynligt, och det ligger liksom nästan och svävar någon millimeter ovanför huden, i alla fall känns det så. Det tynger inte ner alls, som andra puder kan göra (kännas kakiga).

Drar man med fingret där man svept med puderborsten, så är det någon slags märklig känsla av total matthet och lätthet, men ändå inte…torrt. Tydligen ska nämligen detta magiska puder återfukta huden, samtidigt som den mattar ner. Ja, fråga mig inte hur sjuttsingen det funkar, men funkar gör det i alla fall.

Jag älskar verkligen att hitta såna här beauty faves som man känner att man kommer använda resten av livet, och det här är definitivt ett sånt. Sjukt drygt, och ger ett fantastiskt resultat.

Så när det är dags att införskaffa ett nytt transparent puder, så MÅSTE ni prova detta. Magiskt bra! Hittas här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • […] ÄLSKAR detta puder (kommer aldrig någonsin byta till något annat, detta är en All Time Fave) HÄR, så slink in om ni blir nyfikna så får ni lite mer kött på benen varför detta puder är så […]

    Veckans poddis – vänskapsavsnittet! 2015-12-02 15:53:52 http://nyheter24.se/modette/vanja/2015/12/02/veckans-poddis-vanskapsavsnittet/
    Svara
  • Åh tack tack tack för detta tips. Jag har testat måååånga olika puder i olika prisklasser som alla lovat mer än dom håller. Jag är en riktig blankis i pannan och inget har hjälp hittills. Så häromdan tänkte jag att nu sjutton ska jag testa det här pudret som du tipsar om. Inte nog med att leveransen va megasnabb, pudret funkar! Halleluja! Jag pudrade på imorse och på eftermiddagen så va ansiktet fortfarande matt och fint. Känns som en dröm så tack igen för att du delar med dig av bra tips.
    Kram

    Jessica s 2015-02-19 19:48:41 http://None
    Svara
  • Älskar skönhetstips!! Vad heter borsten från tikei? 🙂

    Lisa 2015-02-11 13:34:31 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!

    Denna kommentaren har egentligen ingenting med ditt inlägg att göra, MEN- jag har en kompis som precis meddelat att hon väntar smått, och jag tänker att en liten grattis-fantastiskt-underbart-med-bebis-present vore på sin plats. Funderar på glammoms gravidpinglor. Använde du det när du väntade? Eller vet du någon som gjorde? Hade varit lite kul med en liten recension innan jag köper. Tänkte att det kanske är en kul present. Vad tror du?

    Kram!

    Agnes 2015-02-09 14:26:07 http://None
    Svara
  • Hej Vanja. Kan man använda detta puder på mörk hy.
    Kunde inte hitta nåt när jag sökte så jag tänkte om du har nån kolla på de! 🙂
    Kram

    Elisa 2015-02-09 11:13:15 http://None
    Svara
  • Åh, så bra! Men du – vad heter din kompis som är make up-artist? Jag är i desperat behov av en inför mitt bröllop om ett par veckor…!

    C 2015-02-09 10:49:00 http://None
    Svara
  • Det vill jag också testa – men shit pommes vilket saftigt pris på borsten. 810kr! Tror du det funkar lika bra med borsten från bare minerals?

    Lina 2015-02-08 23:03:03 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Har en hår-fråga. Jag har nämligen äntligen bestämt mig för att piffa upp mig med lite rosa hår och vet att du brukar använda Davines röda färg och blanda i balsamet. Men, när du gjorde lila toppar tog du ju en annan variant (från Revlon?) som ju är lite (mkt) billigare. Däremot har jag för mig att det var svårt att få ur den färgen? Eller minns jag fel? Jag har försökt läsa om produkterna med det står inte riktigt hur färgfasta de är, och om det ska ses som en toning eller mer permanent.. Vore supertacksam för svar! Kram

    Anna 2015-02-08 21:26:34 http://None
    Svara
  • Detta blev jag hemskt sugen på att testa! Har kört Bare Minerals mineralfoundation i himlans massa år och följde ditt tips och bytte till Tikei och blev grymt nöjd. Kör du mineralfoundation i botten, solpuder och sedan denna produkt ovanpå?

    Cecilia 2015-02-08 20:56:22 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!